Şırnak'ın Siliopi ilçesinde Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin kütüphane kurma çabalarına duyarsız kalmayan Alevi Kültür Derneği Silivri Şube Başkanı Özgün Deniz Gündüz, Silivri'deki siyasi dinamikleri de harekete geçirerek toplanan kitapları Şırnak- Silopiye ulaştırdı.
 

Öğrenciler teşekkür mesajı molladı

Yollanan kitapları alan Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri katkı sağlayan herkese teşekkür ederek mutluluklarını ifade etti. Okul Müdürü Kasım Ökten, Gündüz ile yaptığı telefon görüşmesinde '' Eğitime verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederiz, bu gün çocuklarımızın yüzünde mutlu bir gülümseme varsa sizi ve destek veren herkesin emeğiyle oluşmuştur. Silivriye ve Silivrideki herkese selamlarımızı iletin'' diyerek teşekkür etti.

Silivri'deki siyasi partiler duyarsız kalmadı

Özgün Deniz Gündüz'ün Metropol Fm de yayın yaptığı proğramda '' Kitap Kardeşliği'' adı altında duyurduğu kitap kampanyasınına AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Belediye Meclis Üyesi Mutlu Bozoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Özkök, Silivri Ortaköy Sanayi Bölgesi'nden Meydan Makine de topladıkları kitapları dernek başkanı Özgün Deniz Gündüz'e ulaştırarak ''Kitap Kardeşliği'' projesine destek verdiler.

Editör: TE Bilişim