Olta Balık Restaurant'ta düzenlenen organizasyona Silivri Belediyesi EYKOM Müdiresi Meral Demir, Silivri Engelliler Derneği Başkanı Pınar Davutoğlu ve Silivri’de bulunan Mesut Çocuklar, Çağrışım, Aktif Çağrışım, Artı Bir ve Özel Silivri  rehabilitasyon ve eğitim merkezleri destek verdi.

Kına törenine Silivri Belediyesi Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu ve Emine Tarin, Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi İbrahim Çeşmecioğlu, engelli askerlerin aileleri katıldı.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Olta Restoran’ın işletmecisi Uğur Azeri’ye özel hediyesi Bora Balcıoğlu ve engelli kardeşlerimiz tarafından verildi. Bora Balcıoğlu, Uğur Azeri’ye özel plaketi takdim ederken “yıllardır engelli aillerine kucak açıyorsunuz, size ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

Engelli aileleri Eykom Müdiresi Meral Demir’in gösterdiği ilgi ve özverili çalışmaları için teşekkür etti. Kesilen pastanın ardından davul zurna eşliğinde, 12 asker adayımıza kınaları yakıldı. Oyunlar oynandı. Daha sonra asker konvoyu yapılarak Silivri turu yapıldı.

Kınalı kuzular 12 Mayıs Cuma günü bir günlük askerliklerini yapmak üzere Hasdal birliğine teslim olacak.

silivriliyiz.com



 

Editör: TE Bilişim