Silivri eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci, 28 Kasım 2016 günü Maltepe Üniversitesi Hastanesi’nde koroner bypass ameliyatı oldu.

Maltepe Üniversitesi Hastanesi’nden bugün yapılan açıklamada Değirmenci’nin sağlık durumunun çok iyi olduğu ve iyileşme sürecinin hızlı bir şekilde devam ettiği belirtildi.

Maltepe Üniversitesi Kalp ve Damar Cerrahi Ana Bilim Dalı uzmanlarından Doç. Dr. Uğur Filizcan, supersilivri.com’a yaptığı açıklamada; "Başkan'ın durumu çok iyi. Kendisi yoğun bakımdan normal servise alındı. Aslında hemen taburcu olabilir ancak Silivri biraz uzak olduğu için kendisini Pazartesi gününe kadar misafir edeceğiz. Pazartesi günü taburcu olarak evine gidebilecek “ şeklinde konuştu.

DOÇ DR. UĞUR FİLİZCAN KİMDİR

Aslen Silivrili olan Uğur Filiczan 1963 doğumlu. 1988 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1998 yılında Siyami Ersek Göğüs ve Kalp Damar Cerrahisi'nde kalp ve damar cerrahı olarak uzmanlığını tamamladı. 2010 yılında Maltepe Üniversitesi'nde yardımcı doçent oldu. 2012 yılında doçent oldu. 

Halen Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde kalp ve damar cerrahı olarak görev yapıyor.

Doç Dr. Uğur Filizcan'ın uluslararası tıp dergilerinde yayımlanmış çok sayıda araştırma yazısı ve bilimsel makalesi bulunuyor.


 
 

 
Editör: TE Bilişim