Silivrispor Kulübü Olağan Genel Kurulu kulüp lokalinde gerçekleştirildi.

Mektebim Okulları Kurucusu genç İşadamı Ümit Kalko’nun da yer aldığı listenin tek liste olarak oylandığı genel kurulda Kalko oybirliği ile kulüp başkanı seçildi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın da katıldığı kongrede söz alan eski başkan İhsan Atun, Silivrispor’un balarısı için elinden gelen çabayı gösterdiğini belirterek özellikle tesisleşme konusunda başarılı çalışmalar yapıldığını söyledi.

Daha sonra söz alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrisporun 1957’den beri tarihi bir misyon üstlendiğini söyledi. Işıklar’ın konuşması sırasında gerek kendisi gerekse Silivrispor’la ilgili eleştirel yazılar yazan gazetecileri ima ederek nefret dili içeren bir konuşma yapması dikkat çekti.

İhsan Atun başkanlığındaki yönetimin faaliyet ve hesap raporları oybirliği ile ibra edildi.

Yeni yönetim seçiminin ardından mikrofona gelen Ümit Kalko, kulübün mevcut olan 3.5 milyon TL’lik borcunu kendi cebinden ödeme sözü vermediğinin altını çizerek sürdürülebilir bir borç düzeni olan, kurumsallaşmış bir kulüp oluşturacaklarını söyledi. İlk yıl için futbol takımı için şampiyonluk sözü vermeyen Kalko, önümüzdeki sezon kulübün mali yapısının düzeltilmesi ile ilgili çalışmalarda bulunacaklarını, ancak ikinci yıl şampiyonlukta iddialı olduklarını şimdiden söyledi.

Silivrispor’un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor.

Başkan: Ümit Kalko

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:  Süleyman Gencoğlu, Zafer Bıyıklı, Mulu Memiş, Selbay Yılmaz, Abdulvahab Aras, Yavuz Dirik, Raşit Yağcıoğlu, Yusuf Temel, Tuncay Kamburoğlu

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Turgay Sezgirer, Arzu Yalçınkaya, Tezcan Balcıoğlu, Aşkın Koç, Cem Demiray, Emre Dinçel  

Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Nevzat Sezen, Siyami Köylü, Cem Çakır

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Murat Durmuşoğlu, Oğuz Ergün, İlhan Meriç

Disiplin Kurulu Asil Üyeleri: Recep Karaköy, Mehmet Engindeniz, Hüseyin Kızıltan.

Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri:  Sinan Özkan, Nuri Acundeğer ve İbrahim Sinkil










Editör: TE Bilişim