Amatör 2.Küme ekiplerinden Alipaşaspor’da çiçeği burnunda kulüp başkanı Tuna Özer sessizliğini bozdu. Ünal Güner döneminin ardından 2 yıllığına göreve seçilen Özer dobra dobra konuştu.

Özer, kaynakların sınırlı olduğunu, bunları en iyi şekilde kullanarak gençlere spor yaptırmaya çalışacaklarını söyledi. Özer “Alipaşaspor olarak genç ağırlıklı bir kadro ile mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Önümüzdeki sezon elimizdeki bütün gençleri kullanacağız. Ağırlıklı olarak genç bir takımla mücadele edeceğiz. Kulüp olarak fazla bir gelirimiz yok. Olan kaynakları da en iyi şekilde değerlendireceğiz.” diye konuştu.

Alipaşaspor’da başkanlığın bir bayrak yarışı olduğunu, bayrağı eski başkan Ünal Güner’den kendisinin devraldığını ifade eden Özer, kendisinden daha iyi yapacak biri varsa kulübü hemen olağanüstü kongreye taşımaya hazır olduğunu söyledi. Özer “Yönetim olarak 2 yıllığına göreve geldik. Ancak şimdi çıksın bir aday hemen olağanüstü kongre kararı alıp yönetimi devretmeye de hazırım. Ancak kimse yok. Biz de zaten kongrede karma bir yönetim yaptık. Muhalefetten de listeye yönetici koyduk. Herkes elini taşın altına koydu. Herkes destek olmak zorunda. Bu sadece benim kulübüm değil. Hepimizin kulübü. Yani tüm Alipaşa’nın sahip çıkması lazım.” şeklinde konuştu.

Yönetim olarak herkesle barışık olduklarını ifade eden Özer “Hiç kimseyle kavgam olmaz. Hiçbir zaman da olmamıştır. Herkes de yardımcı olmak zorunda. Yönetimde olup olmaması sorun değil. Destek vermek için illa da kağıt üzerinde yönetici olmaya gerek yok.” dedi.

TUNA ÖZER KİMDİR?

Son genel kurulda tek aday olarak başkanlığa seçilen Tuna Özer 1963 yılında Terkos’ta doğdu. Babası emekli öğretmen olan Özer ailesiyle birlikte babasının tayininin ardından 1966 yılında Silivri’ye yerleşti

O tarihten beri Silivri’ye yerleşen Özer ilk, orta ve lise tahsilini Silivri’de yaptıktan sonra yüksekokuldan mezun oldu. Bankadan emekli olan Özer tam 50 yıldan beri Silivri’de ikamet ediyor. Daha önce iki dönem de hem Muharrem Eren hem de Rıdvan Sırdaş dönemlerinde Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği yönetimlerinde de bulunan Özer, Alipaşaspor yönetiminde de uzun süre genel kaptan ve 2.başkan olarak hem Yadigar Ural hem de Ünal Güner yönetimlerinde yer aldı. Evli ve iki kız babası olan Özer halen Alipaşa Mahallesinde kahve işletiyor.


İskender KORDU - istanbulamator.com





Editör: TE Bilişim