Silivrispor’un 12 Haziran 2016 Pazar günü yapılacak olan kongresi öncesinde mevcut başkan İhsan Atun’un görevi bırakmak istemesiyle birlikte başkanlık arayışı devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Antalyalı işadamı Mete Çetinkaya’nın kulübün 3 milyon TL’ye dayanan borçlarını ödeme vaadi ile başkan yapılacağı tartışılmış ancak daha sonra Çetinkaya’nın böyle bir ticari potansiyele sahip olmadığı ortaya çıkmıştı.


ISRARLI TEKLİFLER VAR

Son olarak kulislerden sızan bilgiler; Mektebim Okulları’nın kurucusu işadamı Ümit Kalko’ya ısrarlı bir şekilde başkanlık teklifi götürüldüğü ve Kalko’nun da bazı şartların yerine getirilmesi durumunda kongrede başkan adayı olmayı kabul edeceği şeklinde.


KALKO: SİLİVRİSPOR'U ORTADA BIRAKMAM

Yapılan görüşmelerde Kalko’nun “Eğer ki bana ihtiyaç varsa Silivrispor’u ortada bırakmam. Ancak kulübün mevcut 3 milyon TL’ye yaklaşan borcu ile ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olmam gerekiyor. Ben kara paracı değilim, eğitimciyim. Cebimden çıkartıp bu kadar parayı veremem. Fakat kulübün düzlüğe çıkması ve başarılı olması için de elimden geleni yaparım.” şeklinde konuştuğu öne sürülüyor.

SPORA OLAN TUTKUSU BİLİNİYOR

Mektebim Okulları’nı kurarak çok kısa bir süre içerisinde Türkiye’nin en çok bilinen özel okullar zinciri haline getiren 32 yaşındaki genç işadamı Ümit Kalko, spora olan tutkusu ile de biliniyor.

Kalko, daha önce de Büyükçekmecespor’un başkanlığını yapmıştı.

 

Editör: TE Bilişim