TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Silivrispor, 2016-2017 Futbol Sezonunun ilk idmanı için tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sahaya indi.
 
Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptıkları idmanla başlayan Silivrispor, daha ilk günden çift idman yaparak nefes açmaya başladı. İlk etapta çalışmaları oldukça hafif tutan Teknik sorumlu Sertan Güriz, ilerleyen günlerde idmanların dozunu arttırarak takımın yeni sezona hazır olmasını sağlayacak. Geçtiğimiz yılki kadrosundan birçok oyuncuyu kadrosunda tutan ve nokta transferlerle sezon hazırlıklarına başlayan Silivrispor’da tüm hesaplar, geçtiğimiz sezon yaşananların yaşanmaması üzerine yapılıyor.
 

KAMP BOLU’DA OLACAK

Hazırlıklarını Silivri Stadı’nda sürdüren Silivrispor’da ilk idmana Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko. Kulüp İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu, Genel Kaptan Yusuf Temel, Futbol Şube Sorumlusu Mutlu Memiş, Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Kanburoğlu, Tesislerden Sorumlu Yönetici Raşit Yağcıoğlu, Silivrispor İdari Menajeri Mesut Tonta ile birlikte teknik heyet ve transfer işlemleri tamamlanan oyuncularla birlikte altyapı oyuncuları da katıldı. Sezon öncesi kamp için il dışına çıkacak olan Silivrispor, yeni sezon kamp hazırlıkları için de Bolu Bölgesini tercih edecek.
 

EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ

Silivri Stadı’nda ilk idmanını gerçekleştiren Silivrispor’da tüm oyuncu ve teknik heyete hitap eden Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko; “Bu sezon hepimizin feda yılıdır. Yeni bir yönetim ve yeni bir takımız. Hepimiz aynı havuzun içindeyiz ve bizlerden beklentileri olan taraftarlarımız ve sevenlerimiz var. Sizden çok şey isteyeceğim, çok çalışın, çok yorulun ve formanın hakkını verin. Hiç yorulmadığınız kadar yorulacaksınız, biz yöneticiler nasıl ki tüm mesaisini kulüp harcıyorsak sizler de kendi yaşantılarınızdan ödün vererek formanızı terleteceksiniz. Herkes, ilçemizdeki esnafından-işçisine, siyasetçisinden-bürokratına kadar feda edebiliyorken sizinde bu bilinçle yeni sezona hazırlanmanız şarttır.  Sezon bittiğinde de inanın ki helalleşerek vedalaşacağız. Üstümüzdeki sorumluluk haylice büyüktür. Bir ilçeye, bir kente olan sorumluluğumuzun bilinciyle samimi bir şekilde çalışacağız. El birliğiyle kulübümüzü hak ettiği seviyeye getireceğiz. Şimdi ilk idmanımız tüm camiaya hayırlı olsun. İnancım odur ki yeni sezon Silivrispor’un olacaktır. Sakatlıksız ve centilmence mücadelelerin olduğu bir sezon hepimiz için hayırlı olsun” dedi.
Editör: TE Bilişim