Hafta sonu oynanan lig maçında Pazarspor ile 1-1 kalarak puan kaybeden Silivrispor, Tokat deplasmanında Erbaaspor ile 2 Ekim Pazar günü saat 15.00’da Erbaa İlçe Stadı’nda oynayacak.

Lige Düzce deplasmanı ile başlayan Silivrispor bu ilk deplasman maçını 1-0 kaybetmiş ardından kendi sahasında Dersimspor’u 1-0 ile geçmişti. Ardından oynadığı ilk kupa maçında Edirnespor’u 1-0 ile geçen Silivrispor, deplasmanda Bodrumspor’a 2-0 yenilmişti. Ligin dördüncü hafta maçında Rize temsilcisi Pazarspor maçını da 1-1 berabere kapatan Silivrispor çıkışa geçmek istiyor.

Grubunda oynanacak olan 5. hafta müsabakası için hazırlanan Silivrispor’da defans oyuncu Bülent Demir omzundan ameliyat olması nedeni ile bu hafta da takımındaki yerini alamayacak. Yine sakat olan İsmail Düzgün’ün ise takımla birlikte idmanlara çıkması teknik heyeti sevindirdi. Önceki gün yapılan idmanın ardından Erbaaspor maçının ideal on biri şekillendi. T

Teknik patron Sertan Güriz nezaretinde üçüncü deplasman maçına çıkacak olan Silivrispor’da tek hedef puan kaybetmeden yoluna devam etmek.





 
Editör: TE Bilişim