Silivri Stadı’nda oynanan ve Silivrispor’un 2-1 üstünlüğü ile noktalanan Manisa Büyükşehir maçının ardından her iki takımda disipline sevk edildi. TFF’nin resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda Silivrispor, “Çirkin ve kötü tezahürat” nedeni ile Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi. Aynı maçta teknik patron Sertan Güriz’de PFDK’ya sevk edildi. Manisa takımının teknik patronu Levent Eriş’te sportmenliğe aykırı davranışlarından dolayı PFDK’ya sevk edildiği duyuruldu.
 
TFF resmi internet sitesinden duyurduğu Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevklerle ilgili bilgilendirmede ise kullanılan ifade aşağıdaki gibidir:
 
21- SİLİVRİSPOR Kulübü'nün 23.10.2016 tarihinde oynanan SİLİVRİSPOR- MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR Spor Toto 3. Lig 2. Grup müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi yarınca PFDK'ya sevkine,
 
 SİLİVRİSPOR Kulübü teknik sorumlusu SERTAN GÜRİZ'in aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 24.10.2016 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
 
22- MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR Kulübü teknik sorumlusu LEVENT ERİŞ'in 23.10.2016 tarihinde oynanan SİLİVRİSPOR- MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR Spor Toto 3. Lig 2. Grup müsabakasındaki "sportmenliğe aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 24.10.2016 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.
Editör: TE Bilişim