Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup temsilcilerinden Silivrispor altyapı oyuncularından 1997 doğumlu savunma oyuncusu Barış Karaman profesyonel sözleşme imzaladı.

Aynı zamanda Barış karaman ile birlikte Fransa doğumlu olan kanat oyuncusu Bedirhan Yılmaz ile de profesyonel sözleşme yapıldı.

İki oyuncu ile 2’şer yıllık sözleşme imzalayan Silivrispor’da İkinci Başkan Süleyman Gencoğlu yaptığı açıklamasında; “Silivrispor’un altyapısı artık meyvelerini vermeye başlıyor. Yaptığımız değişikliklerle kulübümüzün altyapısı daha düzenli ve organize çalışarak geleceğimiz olan altyapımızda daha çok oyuncuya imkân sunmaktayız. Bugün bir gencimizi daha profesyonel hayata kazandırdık. Barış Karaman kendi evladımız iyi bir savunma oyuncusu ve gelecek vaat eden genç bir yetenek bu gencimiz ile profesyonel sözleşmemizi yaptık. Bir diğer genç oyuncu ise Fransa’da yetişen kanat oyuncusu Bedirhan Yılmaz kardeşimiz ile de anlaşmamızı yapmış bulunuyoruz. Gelecekte daha genç bir Silivri için çalışıyoruz. Yeni transferlerimiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.
Editör: TE Bilişim