Silivrispor’da 12 Haziran 2016 Pazar günü yapılacak kongre öncesinde yeni yönetimin şekillenmesiyle ilgili çalışmalar devam ediyor.


Muvcut başkan İhsan Atun’un, belediye Başkanı Özcan Işıklar’la anlaşmazlığa düşmesi ile birlikte yeniden aday olmak istememesi üzerine Mutlu Memiş’in adaylığı Işıklar cephesinde rahatsızlık oluşturdu.

Kulübün 3 milyon TL civarında borcunun bulunması Silivrili sporseverlerin başkan adayı olması konusunda en büyük engeli oluştururken, yönetimi Mutlu Memiş’e kaptırmak istemeyen Işıklar, çareyi İstanbul’dan işadamı getirmekte buldu.

İddialara göre; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri’de yatırım yapmak isteyen Antalyalı işadamı Mete Çetinkaya ile görüşerek kulüp başkanı olması konusunda anlaştı. Dün akşam Silivrispor’a başkanlık yapmış olan isimler ve belediye meclis üyeleriyle bir toplantı yapan Işıklar, bu isimlere Çetinkaya’yı tanıştırdı. Toplantıda, Silivrispor’un mevcut borçlarını ödeme sözü veren Antalyalı işadamı Çetinkaya, büyük ihtimalle 12 Haziran’da yapılacak olan kongreye başkan adayı olarak katılacak. 

Editör: TE Bilişim