Stat: Silivri

Hakemler: Metehan Erdem, Ersari Güler, Süleyman Altuntaş, Emre Özgiven

Selçuk 8, Tahir 8, Murat 8, Ali 8, Ender 8, Bülent 8, İrfan 8, Yunus 8, İsmail 8 (82’ Murat Kara 8), Samet 8, Ömercan 8 (46’ Taner 8)

Bayburt İl Özel İdare: Ali 7, İbrahim 7, Yener 7, Coşkun 7, Yunus 7, Ahmet 7, Hasan 7 (68’ Emre 3), Tevfik 7 (76’ Orçun 5), Anıl 7 (90’ Ensari ?), Hüseyin 7, Mert 7

Skor: 2-1

Goller: 39’ Anıl (Bayburt), 46’ Ali, 90+6’ Taner (Silivri)

 
TFF 3. Lig 3. Grupta Play-Off hesaplarında olan Silivrispor zorlu rakibi Bayburt İl Özel İdare takımını 90+6.dakikada kullandığı penaltı atışı ile geçti ve ismini elemelere yazdırmak için önemli bir galibiyet aldı.

Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikasında nefeslerin tutuldu heyecanın eksik olmadığı maçta son gülen ev sahibi Silivrispor oldu. Maça konuk ekip Bayburt İl Özel İdare takımı hızlı başladı. Maçın daha başlama vuruşu ile birlikte Silivri kalesine yüklenen Bayburt takımında Anıl ve Hüseyin Emre ile önemli pozisyonlardan yararlanamadı. Müsabakanın 39.dakikasında Bayburtlu oyuncu Anıl Silivri ceza alanına girer girmez yaptığı vuruşla durumu 0-1 yaptı. Bu golün ardından oyuna denge getirmek isteyen Silivrisporlu oyuncular bir türlü istedikleri pozisyonları üretemediler. İlk yarı konuk ekip Bayburt takımının hem skor hem de oyun avantajıyla tamamlandı. İkinci yarıya Silivri takımı başladı. Santra vuruşu ile birlikte Silivrili oyuncular topu sağ kanada taşıdı. Sağ kanatta topla buluşan İrfan ara pasında Samet toplu buluştu ve akıl dolu bir ara pasla Samet topu Ali Koçak’a verdi. Bir anda topu önünde bulan Ali Koçak durumu 1-1 yapan golünü kaydetti. Maçın daha 46.dakikasında 1-1 beraberliği yakalayan Silivri takımı oyuna bu dakikadan sonra daha çok ağırlığı koydu. Birbiri ardına buldukları pozisyonları harcayan Silivri takımı maçın normal süresini 1-1 tamamladı. Maçın hakemi maçın sonuna 6 dakika ekledi. Uzatma dakikaların sonlarına doğru Taner aldığı ara pasla Bayburt ceza alanı içine girdiği anda düşürülünce hakem penaltı atışına hükmetti. Silivrispor adına kazanılan penaltı atışını Taner Gürsoy gole çevirdi ve maç bir anda 2-1 Silivrispor’un üstünlüğüne döndü. Bayburt takımında santra atışında topu direkt dışarı atan Yener Demirci hakem tarağından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve heyecanın yüksek olduğu maçı Silivrispor 2-1 galip bitirdi.

Silivrispor aldığı bu üç puan ile puanını 49 yaptı ve grupta ilk beş arasına girdi. 


sporix.com - Engin AKIN








Editör: TE Bilişim