Trakya Taekwondo Şampiyonası’nda yarışan Silivri Erel Spor Kulübü Taekwondocuları, 13 kişi ile katıldıkları turnuvadan 3 şampiyonluk, 2 kupa ve toplam 10 madalya ile Silivri’ye döndü.

Yaklaşık 300 sporcu ve 20 kulübün katıldığı turnuvada en çok madalyayı Silivri Erel Spor Kulübü aldı.

2017 sezonu boyunca şimdiye kadar toplamda 45 madalya sahibi olduklarını ve aynı zamanda Avrupa, Türkiye, Marmara, Trakya ve İstanbul dereceleri barındıran bir kulüp olduklarını belirten antrenör Ahmet Akpınar, “Yönetim kadromuzdan en küçük yaştaki sporcumuza kadar tamamen aile bağıyla bağladığımız kulübümüzü dinç tutabilmek için sürekli aktiviteler gerçekleştiriyoruz sonrasında ise elimizden geldiğince sporcularımızı gerek sizlerin sayesinde gazetelerinizde gerekse kendi sosyal hesaplarımızdan onore etmeye çalışıyoruz. Boş geçmediğimiz bir 2017 ve boş geçmeyeceğimiz geriye kalan bir 2017 bizi bekliyor. Bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Silivrimiz’e teşekkürü borç biliriz” şeklinde konuştu.

Silivri Erel Spor Kulübü, 6-8 Temmuz tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda da iddialı bir şekilde Silivri’yi temsil edecek.

Editör: TE Bilişim