Silivri'de Atatürk Meydanında yapılan evlilik teklifine organize olan Murat Ali Bayar'ın arkadaşları, içinde gencin kız arkadaşı Amina Şabanova'nın bulunduğu aracı bir süre 20 kişilik arkadaş grubu Trafikte takip etti. Silivri Atatürk Meydanına gelince, 'Yol verme bahanesiyle evlilik teklifi edecek olan Murat Ali Bayar'ın kullandığı aracın önüne kesti. Araçtan inan Bayar ile Bayar'ın arkadaşları senaryo icabı kavga etti. O sıra yaşadıkları karşısında adeta şoka giren genç kız, bir anda evlilik teklifi aldı.

Murat Ali Bayar, kız arkadaşı Amina Şabanova'nı araçtan indirerek evlilik teklifinde bulundu. Şoka giren genç kız, evlilik teklifine ''evet'' diyerek cevap verdi.

Kamu görevlisi olan Murat Ali Bayar, ''Bu kadar sevenim olduğunu bilmiyordum, gelen herkese teşekkür ediyorum. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun seçimlerde bir vaadi vardı. 'Tüm bekar gençleri evlendireceğiz' demişti. Kız arkadaşım Azerbeycan vatandaşı ve ailesi orada, Başbakanımız'dan tek isteğim aracı olup Büyük elçilik olur, İlham Aliyev olur, birilerini arayıp işi kolaylaştırması, istedi. Bayar, ''Malum farklı devletler, tek milletiz ama iki devletiz. Başbakanın bir telefonu bir çok kapıyı açacak ve hızlandıracaktır. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun beni duyacağını ilgi göstereceğini inanıyorum, ifadesini kullandı.

Erkek arkadaşının Evlilik teklifine 'evet' diyen Amina Şabanova ise, ''Böyle bir evlilik teklifi beklemiyordum, çok teşekkür ediyorum arkadaşlara ve müstakbel eşime de teşekkür ediyorum dedi.

silivridehaber.com

Editör: TE Bilişim