Kulüp Başkanı İhsan Atun ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro olarak yer aldıkları basın toplantısında törenle imza atan Özer’in yardımcılıklarını ise Ziya Ekçeken ile Temel Domaçoğlu’nun yapacağı bildirildi.


İmza töreni sonrasında bir açıklama yapan teknik direktörü Selim Özer, hiçbir zaman hedefsiz bir kulüpte çalışmadığını, çalıştığı her takımı da hedefe ulaştırdığını söyledi.

Özer “Burası hep içimde ukde kalan bir yerdi. Burada olduğum için çok mutluyum. Kısmet bugüne oldu. Ortak bir noktada buluştuk.Maddiyatın çok fazla önemi yoktu. Önemli olan Silivrispor’u bir yere getirmek. Bunun için bir gayret göstereceğiz.” diye konuştu. Silivrispor’u geçtiğimiz sezon yakından takip ettiğini kaydeden Özer “Geçen sene 2.Ligi hak eden bir ekipti hocasıyla ve futbolcusuyla. Türkiye’de maalesef her şey ahbap çavuş ilişkisine bağlı. Ben de ekibimle birlikte burada aşağıdan yukarıya birlikte çıkacağız. Bunu da tırnaklarımızla kazarak başaracağız. Hedefsiz olmayan hiçbir yere gelmem. Sahada hırslı bir adamım. Futbolcumun da benim gibi olmasını isterim.” diye konuştu.


istanbulamator.com - İskender KORDU





Editör: TE Bilişim