Sezon başından beri bir türlü ilk beş içindeki yerini alamayan Silivrispor hafta sonu kendi sahasında taraftarının da desteği ile aldığı üç puan ile Play-Off oynamaya bir adım daha yaklaşmasını temkinli karşılayan teknik patron Erdal İşkar yaptığı açıklamasında; “Hafta sonu Bayburt İl Özel İdare maçında beklenilen performanslarını sergileyen tüm oyuncularıma teşekkür ederim. Gördük ki hakemin son düdüğü çalmadan maç bitmiyor. Doksan dakika boyunca canla başla savaşan bir takımımızın olduğunu tüm ilçe görmüştür. Bayburt takımı gerçekten sıralamadaki yerini hak etmeyen bir oyun sahneledi. Maçtan önce son derece zorlu bir maç olacağının bilincinde olarak hafta içi hazırlıklarımızı yaptık. Görünen odur ki gerçekten zorlu bir maç oldu.

 

“İKİ GOLÜMÜZ ANLAMSIZ İPTAL EDİLDİ”

Gerek Bayburt takım oyuncularını gerekse de kendi oyuncularımı sahada gösterdikleri performanstan dolayı kutlarım. Ayrıca sahadaki oyundan keyif alan bir taraftar topluluğumuz var. Doksan dakika boyunca iyi mücadele sergiledik. Müsabaka boyunca özellikle ikinci yarı oyunu hak eden bir Silivrispor vardı sahada. Maçın uzatma bölümlerinde attığımız gol ile üç puana ulaşmak güzel bir duygu. Fakat ilk ve ikinci yarılarda bulduğumuz iki golün anlamsız bir şekilde iptalini de anlamış değiliz. Maçın hakemi verdiği kararlarla maçı gerse de oyuncularım bu oyuna gelmedi ve sahadaki işlerine baktılar. İki golümüzün iptal edilmesi ile birlikte maçın uzatma dakikalarında galibiyet golümüzü bulmamız belki de ilahi bir adalettir.

 

“ZOR MAÇLAR BİZİ BEKLİYOR”

Bayburt maçını geçtik ve üç puanımızı aldık. Aldığımız bu üç puan ile Play-Off oynamayı garantilemedik. Bu dakikadan sonra ayağımız yere daha sağlam basmalı. Uzun bir maratonda olduğumuz hem oyuncularımız hem de bizi sevenlerce iyi bilinmesini isterim. Bu maçta aldığımız üç puan ile işimiz daha bitmedi. Önümüzde oynamadığımız maçlarımız var. Bu maçları da kazanıp o zaman gerçek anlamda hep birlikte sevinebiliriz. Yani kısaca işimiz daha bitmedi sevinmek için çok erken. Kalan maçlarımızı da en iyi neticelerle tamamlayıp eleme maçlarına ayrı konsantre olmak zorundayız.

 

“TAM BİR TAKIM OLDUK”

Kendi sahamızda oynadığımız tekrar hatırladık. Bayburt maçında özellikle taraftar grubumuzun tekrar sahalara geri dönme kararı alması takımın üstünde olumlu etki oluşturdu. Müsabaka boyunca takımlarını desteklediler. El ele üç puanı aldık. Ayrıca Silivri’deki Bayburtlu kardeşlerimizde aldığımız galibiyete sevindi. Tam bir takım ruhu yaşadık. Sahada aslanlar gibi mücadelesini veren bir Silivrispor futbol takımı ile birlikte el ele kol kola vermiş bir camia ile aşamayacağımız engel yoktur. Hem taraftarımıza hem de tüm Bayburtlulara bizleri destekledikleri için teşekkür ederim.


Engin AKIN - sporix.com


Editör: TE Bilişim