Silivrispr Kulübü Başkanı İhsan Atun, hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili olarak yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Bir kısım yerel medya organında yayımlanan ve İhsan Atun’a benzeyen bir ses sahibinin Balçova Yaşamspor Kulübü Başkanı işadamı Alper Gülay ile Silivrispor yönetiminin devri üzeriden hava parası pazarlığı yaptığı iddiaları içeren ses kaydına değinen Atun, “hukuki sürecin başladığını” söyledi.

Yine Alper Gülay’a ait olduğu iddia edilen bir eposta adresinden Silivri’de supersilivri.com’un da dahil olduğu bazı medya organlarına gönderilen email’de Alper Gülay imzasıyla iddialarla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

Her iki yazılı açıklamayı da yayımlıyoruz.

 

İhsan Atun’un konu ile ilgili yazılı açıklaması şu şekilde:

 

KAMUOYUNA DUYRULUR

Sezon başından bu yana şahsıma, SİLİVRİSPOR Kulübü üzerinden yapılan karalama kampanyalarına cevap verip seviyelerine düşmek istemedim. Benim bir ailem ve gururla taşıdığım bir soy ismim var. ATUN Soy isminin altında ezilecek kişiler, şahsım üzerinden çok seviyor gibi gözüktükleri SİLİVRİSPOR’u düşürme gayreti içerisine girerek her gün kampanyalar düzenlediler. Son günlerde bir telefon görüşmesi eklendi.

 Fakat telefon görüşmesi ile altta paylaşılan yazının ne kadar ilgisiz ve alakasız olduğunu dinlerseniz anlayabiliyorsunuz. Üzerine basa basa söylüyorum. Mete Çetinkaya ve Ümit Kalko ile ne konuşuldu ise onları konuştum Alper Bey ile, SİLİVRİSPOR’un yarınlarının pazarlığı var. Kalleşlik yapanların hayalleri gibi kişisel çıkarların pazarlığı değil. SİLİVRİSPOR üzerinden menfaat sağlama peşinde, çıkar uğrunda olanlar bu hayal denizinde boğulacaklarını asla unutmasınlar. Öyle çamur at izi kalsın, kamuoyunun algısını yanıltarak bir yerlere gelinmeyeceğinin hesabını verecekler. Şu an, hukuki süreç başladığı için bundan sonra konuşmayacağımı, bu şahısları önce Allaha sonra adalete havale ettiğimi tüm spor kamuoyuna duyurmak istedim. Daha öncede açıkladığım üzere Pazar günü yapılacak Silivrispor kongresinde aday olmayacağımı tekrar dile getiriyorum. Ancak bu kararım gönül verdiğim uğruna çok fedakarlıklar yaptığım Silivrispor’dan kopacağım anlamı çıkarılmasın. Ben dün nasılsa yarında Silivrisporun maddi ve manevi her zaman yanında yer alacağımı da açık açık belirtiyor ve taahhüt ediyorum. Pazar günü yapılacak olan kongrenin SİLİVRİSPOR Kulübü’ne hayırlı olmasını diliyorum.

Bugüne kadar maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen, zaman zaman fikir ayrılıkları yaşasak da Silivrispor için ortak bir noktada buluştuğumuz,Silivrispor yönetim kurulu üyelerine malzemecimizden sporcularımıza,Silivrispor sahasında ve deplasmanlarda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Kasaba Taraftar gurubuna, Rom Spora  ve tüm Silivrispor’a gönül vermiş  vatandaşlarımıza teşekkür ederim.

Pazar günü yapılacak ve seçilecek olan yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim.

 

 Saygılarımla

İHSAN ATUN

SİLİVRİSPOR KULÜP BAŞKANI

 

Alper Gülay imzalı açıklama da şu şekilde:

 

DEĞERLİ SİLİVRİ HALKI VE BASIN MESUPLARI;

LİGLERİN BİTİMİNE 3 HAFTA KALA SİLİVRİSPOR VE SİLİVRİSPOR'UN GELECEĞİ İÇİN PLANLADIĞIMIZ PROJELER İLE SİLİVRİSPOR'UN BAŞKANLIĞINA TALİP OLDUK..

DEĞERLİ BAŞKAN SAYIN İHSAN ATUN VE YÖNETİM KURULUNDAN KİŞİLER İLE GÖRÜŞEREK PROJELERİMİZİ ANLATTIK..BU PROJELERİMİZ SIRAYLA AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

-KULÜBÜN SSK VE VERGİ BORÇLARINI ÜSTLENMEK,

-BELEDİYE'NİN KULÜBE OLAN MADDİ DESTEĞİNİ İADE ETMEK

-SİLİVRİMİZE VE SİLİVRİSPORA TESİS YAPMAK

-5 YILDA SÜPER LİG'E ÇIKMAK..

BU HEDEFLER VE PLANLAMALAR DOĞRULTUSUNDA YAPTIĞIMIZ GÖRÜŞMELER SONUCUNDA GEREKLİ DESTEĞİ ALAMADIĞIMIZ İÇİN BAŞKAN ADAYLIĞIM BİR SÜRELİĞİNE GERİ PLANDA KALMIŞTIR..

SON GÜNLERDE SİLİVRİ'NİN YEREL GAZETELERİNDE ÇIKAN HABERLER DOĞRULTUSUNDA,SAYIN İHSAN ATUN VE BENİM ARAMDA PAZARLIKLAR GEÇTİĞİ HABER EDİLMİŞTİR.BUNUN 600 BİN TL OLDUĞU YAZILMIŞTIR..

YANLIŞ HABERDİR..

SAYIN BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU İLE SADECE SSK VE VERGİ BORÇLARI İLE GÖRÜŞÜLMÜŞ,DİĞER BORÇLARIN NASIL ÖDENECEĞİ İSTİŞARE EDİLMİŞTİR..

BEN ALPER GÜLAY OLARAK SİLİVRİ SPOR KULÜBÜ'NÜN BAŞKANLIĞINA HER ZAMAN ADAY OLDUĞUMU DİLE GETİRMİŞİMDİR..BUNDAN DA HİÇ BİR ZAMAN GERİ ADIM ATMADIM,ATMAYACAĞIM..SİZ DEĞERLİ SİLİVRİ HALKI'NI EN İÇTEN SEVGİLER İLE SELAMLIYOR,SİLİVRİ SPOR KULÜBÜNÜN BAŞARISI İÇİN GEREKLİ BÜTÜN ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ...

 

Editör: TE Bilişim