Kaba inşaatı bir ay içinde tamamlanan Silivri Sportif Tesisleri için son noktaya gelinebilmesi için Silivrili sporseverlerden açık açık destek isteyen Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun’un bu çağrısına Sinan Özkan'dan cevap geldi.

Önceki gün tesisleri gezen Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun ve Mimar Sinan Özkan öncelikle tesislerde yapılacak olan işlerin tam dökümünü yaptı.

 

MİMAR SİNAN ÖZKAN SALONU

Silivrispor teknik patronu Erdal İşkar’ın da katıldığı incelemede Mimar Sinan Özkan, oyuncuların konaklayacağı iki odanın tüm eksiklikleri ile birlikte teknik adamların ve oyuncuların toplantılarını yapacağı salonun tüm gereksinimlerini karşılayacağını belirtti.

PLAY-OFF OYNAMAK İSTİYORUZ

Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun yapılan destekler ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Bizler gelip geçiciyiz, önemli olan ilçemize kalıcı eserler bırakmaktır. Gördüğünüz gibi tesisimizin kabasını bitirdik lakin en önemli masraf ince işçilikte gizlidir. Bir yandan oyuncuların alacakları, diğer bir yandan yapılandırdığımız borçlarımızın ödemeleri bizleri zorlamaktadır. Sezonumuz bitmek üzere ve bir aksilik olmadığı takdirde de Play-Off maçlarına kalacağız. Durum bu şekilde olunca da harcamalarımızın haddi hesabı yok.

 

SPORSEVERLERE TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz günlerde tesisimizin tüm mermer işlerini yapacağını taahhüt eden ve verdiği sözün hemen akabinde de işini bitiren değerli kardeşim Özsev Mermer’in Sahibi Mustafa Öztürk sizlerin aracılığı ile ona tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bizi büyük bir yükten kurtarmıştır. Şimdi ise değerli dostum ve kardeşim diyebileceğim Mimar Sinan Özkan ne denli zor şartlarda çabaladığımızın bilincinde olan iki isim kulübümüze desteklerini yine esirgemediler. İki odanın ve toplantı salonunun tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan Sinan Özkan'a teşekkür ederim. Bu şekilde yapılan desteklerle biz bu tesisi yeni sezona yetiştireceğiz. Hala desteğe ihtiyacımız var. Şimdiye kadar desteklerini esirgemeyen tüm gönül dostlarıma teşekkür ederim” dedi. 

Engin AKIN - sporix.com







Editör: TE Bilişim