Silivrispor Kulübü Basın Sözcüsü Süleyman Gençoğlu, yazılı bir açıklama yaparak Silivrilileri haftasonu oynanacak olan Silivrispor-Erzurumspor maçına davet etti.

Gençoğlu'nun yazılı açıklaması şu şekilde:

Silivrispor hafta sonu tarihinin önemli maçlarından birine daha çıkıyor. 4.sırada ki B.B.Erzurumspor ile yapılacak olan maçtan galip ayrılmamız durumunda Playoff’a kalmamız yani 2.Ligin kapısını araladığımız anlamına geliyor. Gerçekten her yönüyle zorlu geçen bir sezonun son 2 haftasına giriyoruz. Alacağımız sonuçlar geçen sezon son maçta kaçırdığımız Playoff’u bu yıl yakalama şansını bizlere sunacaktır. Sezon başından beri takımın oluşturulması, vergi borçları, Yeni Lojman binası ,tesis projemizin kabul ettirilme çabası , diğer altı ranşımızın finansmanı bizleri gerçekten zorladı. Bu süreç içerisinde bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm birey ve kurumlara teşekkür ederiz. Şunu tüm Silivrili sporseverlerin iyi bilmesini isteriz ki; bu kulüp bu ilçenin ortak değeridir. Sorunlar da başarılar da paylaşınca güzelleşir. Sadece yönetim kurulu ve birkaç destekçi ile bu kulübün sevk ve İdaresi mümkün olamaz.

BU HAFTA SONU HERKESİ ERZURUM MAÇINA DAVET EDİYORUZ

Kurulduğu günden beri iyisiyle kötüsüyle yönetilen ortak değerimizi daha da büyütmek ve daha büyük başarılara imza atmak için tüm hemşerilerimizi hafta sonu oynanacak olan maçta kulüplerine destek olmaya ve sonrasında da yanımız da olmaya davet ediyoruz. 150.000 nüfuslu bir İlçenin  profesyonel Ligte mücadele eden ve bir üst Ligi hedefleyen takımı daha çok seyirci ile desteklenmeyi hak  ediyor. Bu yüzden Silivri’mizde yaşayan herkesi maça bekliyoruz.

 

SilivriSpor Yönetim Kurulu

Adına

Basın Sözcüsü

İ.Süleyman GENCOĞLU

Editör: TE Bilişim