Fenerbahçe Spor Kulübü Silivri Şube Başkanı Orhan Öpçin, yazılı bir açıklama yaparak görevi Okan Kocabaş'a devrettiğini duyurdu.

Öpçin'in konuyla ilgili yazılı açıklaması şu şekilde:

Büyük ve şerefli FENERBAHÇE camiasının, Silivri şubesinin ilk başkanı olarak duyduğum onuru; tüm Silivrili hemşerilerimle paylaşarak açıklamama başlıyorum.

28 Mayıs 2016 tarihinde başkanlığına seçildiğim Silivri Fenerbahçe Derneğini önemli bir vizyon ortaya koyarak, Türkiye ’de ilk 5 ’e sokup şube oluşumunu tamamladık.

Yönetim Kurulumuzun ve Silivrili Fenerbahçelilerin özverisi ile nüfus yoğunluğuna göre diğer dört şubenin çok üstünde bir oranda başarı sağladık. Fenerbahçe Üniversitesi’nin Silivri’de kurulma çalışmalarının devamı için; şubenin önemini bilerek katkı koymada başarılı olduk.

Asıl amacı Silivri’ye hizmet olan anlayışımı yine asıl işim olan ‘’Kariyer ve İstihdam Ofisinde’’ daha verimli gerçekleştirebilmek için; Yönetim Kurulumuzun 30 Mayıs 2017 tarihinde yaptığı toplantı ile başkanlığı Sn. Okan Karabaş’a oybirliğiyle devrettim.

Başkanlığım süresince desteğini bırakmayan Yönetim Kuruluna, FB Spor Kulübü yöneticilerine ve Silivri Belediye Başkanım Sn. Özcan Işıklar ‘a kalben teşekkür ederim.

Yönetim Kurulunun içinde aynı özveriyle çalışmaya devam edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.

Her şey Büyük Silivri Ailesi için. Saygılarımla kamuoyuna duyururum.

Orhan ÖPÇİN

Editör: TE Bilişim