Silivri Erel Spor Kulübü Taekwondo Takımı, 6-8 Temmuz tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda İstanbul ve Silivri'yi temsilen büyük bir başarıya imza attı.

Erel Spor Kulübü, 2600 sporcunun katılım sağladığı turnuvada; bir Türkiye 3.'lüğü, bir Türkiye 5.'liğ ve bir de Türkiye 6.'lığı alarak dünya ve Avrupa şampiyonası için Milli takım seçmelerine davet edildi.

Kısa zamanda büyük başarılar kazanan kulüp aynı zamanda madalya serisini bozmadı. Derece alan sporcular Türkiye 3'sü Hüseyin Cengiz Saraç, Türkiye 5.'si Muhammed Salih Çelikten ve Türkiye 6'sı Muhammed Alperen Küpelioğlu ile gurur duyduğunu belirten Kulüp Başkanı Kadir Saraç; "başantrenörümüz Bilal Erel, antrenörlerimiz Ahmet Akpınar ve Ahmet Talha Erel in yoğun çalışma programları sonuç vermeye başladı. Kısa zamanda ciddi bir yükselişe geçtiğimiz bu günlerde Antrenörlerimiz Sporcularımız ve Velilerimizin azimlerine hayran kalmamak mümkün değil. Aile bağlarıyla kurulu kulübümüzü Başarı çemberiyle süslendiriyoruz. Alınan başarılar daha büyük başarıların temelini oluşturuyor. Turnuvalarda sadece madalya alan sporcularımıza değil iyi niyetleriyle canla başla mücadele eden sporcularımıza ve teknik ekibimize tek tek teşekkür ederim. Bizlere desteklerini esirgemeyen halkımıza şahsım yönetimimiz ve sporcularımız adına teşekkür ederim. İnşallah yakın zamanda  Dünya şampiyonasında ayyıldızlı bayrağımızı her zaman hakettiği yere çekeceğiz." dedi.

Editör: TE Bilişim