Silivrispor bugün 2. Lig yolunda oldukça önemli bir dönemeçten geçecek.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’la geçtiğimiz perşembe günü oynanan karşılaşmanın rövanşı bugün yapılacak.

Kırmızı lacivertli ekip, deplasmanda alınan 2-0’lık galibiyetin avantajı ile sahaya çıkarken rakibi Manisa da kendisi açısından bir mucizeyi gerçekleştirmeye çalışacak.

BÜTÜN SİLİVRİ MAÇA DAVETLİ

Karşılaşma Silivri Stadı’nda saat 16:00’da başlayacak. Günler öncesinden sosyal medya aracılığıyla yapılan çağrılarda Silivri’de yaşayan herkesin Silivrispor’u bu önemli karşılaşmada yanız bırakmaması istendi.

TARAFTARLAR FORMA GİYECEK

Silivrispor Kulübü de play-off karşılaşmaları için çok sayıda forma hazırlattı. Yaklaşık iki haftadan bu yana kulüp binasında ve bazı dükkanlarda tanesi 15 TL’den satışta olan formalar taraftarlar tarafından kapışılırken bugünkü karşılaşma sırasında tribünlerin adeta kırmızı-lacivert renklere bürünmesi bekleniyor.

KAYMAKAM PARTAL DA DESTEK VERİYOR

Yine taraftar grupları tarafından sosyal medyadan yapılan çağrılarda bugün için devlet memurlarına ve öğrencilere idari izin verilerek tribünlerin dolması konusunda idari yetkililerden de destek istendi.

Konuyla ilgili olarak Twitter hesabından bir açıklama yapan Silivri Kaymakamı Ali Partal, kendisinin de maç saatinde Silivri Stadı’nda olacağını belirterek centilmen bir şekilde Silivrispor’un başarısı için tempo tutacaklarını söyledi.

Ayrıca konu ile ilgili olarak supersilvri.com’a da bir açıklama yapan Kaymakam Partal, devlet memurlarına idari izin verilmesi gibi bir durumun söz konusu olamayacağını, ancak maça gidenlere de “niçin gittin” diye hesap sorulmayacağını söyledi.

Editör: TE Bilişim