Mega Saray’da düzenlenen Dayanışma ve Dostluk yemeğine Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın yanı sıra siyasi parti yöneticileri ile işadamları, STK yöneticileri ve Silivrispor'a gönül verenler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Taylan Gürarlan “Ailemle birlikte yaşamaktan onur duyduğum güzel Silivri’min marka değeri Silvirisporumuzun bu özel gecesinde ilçemin değerli isimlerini bir arada görebilmek şahsıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma gurur ve moral oldu. Silivri adına Silivrispor adına sizlerin desteğiyle bu güzel yola birlikte çıktık. Yönetimi devir aldığımız günden beri özellikle son iki haftadır gece biletlerine gösterilen ilgi Silivrispor gönüllerde Silivrispor kalplerde sloganının adeta gerçek bir göstergesi oldu. Bizler de bu ilgiye bu desteğe layık olmak adına çok çalışacağız ve hiçbir zaman yılmayacağız. Bu dünyada her şey iki terazide ölçülür. Kazanan ve kaybeden. Silivrispor yıl sonunda kazanan terazisinde olacak, Yönetimiyle sporcusuyla taraftarıyla yıl sonunda hep beraber olduğumuzda Silivrisporu her zaman kazanan terazisinde göreceğiz” dedi.

Silivrispor'a her türlü maddi ve manevi desteğini sunacağını belirten Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da yaptığı konuşmada “Silivri dendiğinde Silivrispoırun öne çıktığı bir kenti hayal ediyorum. Yüreğim her zaman yönetimdeki arkadaşlarımla, sporcu kardeşlerimle olacak. Sık sık beni yanlarında görecekler, maçlarına gideceğim, kamplarına da katılacağım. On yıl profesyonel futbol oynamış soyunma odasının da hakem odanın da tribünün de ne olduğunu bilen bir arkadaşınızım. Onun için hep sizlerin yanında olacağım. Ekonomik, teknik ne desteğe ihtiyacınız varsa ben ayakları yere basan her projenin içinde olacağım” dedi.



 

Editör: TE Bilişim