Silivrispor Kongresi öncesinde Silivri medyası ile biraraya gelen başkan adayı Seyfettin Başkan, yapacaklaır hakkında bilgi verdi.

Silivrispor Kulübü eski başkanlarından Turgay Sezginer ve eski yöneticilerden Nevzat Sezen ile birlikte gazetecilerin karşısına çıkan Başkan, ilk bir ay içerisinde kulübün yaklaşık 4 milyon TL olan borcunu tamamen ödeyeceğini söyledi.

Silivrispor Kulübü Başkan Adayı Seyfettin Başkan'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

Belki Silivri kamuoyunun karşısına ilk defa çıkıyorum ancak ben Silivri'ye yabancı biri değilim. Çatalca damadıyım ve yıllaran bu yana inşaat sektörünün içerisindeyim. Silivrili duayen ağabeylerimiz Turgay Sezginer ve Nevzat Sezen'in de desteğiyle bir yola çıktık. Eğer bu akşamki kongrede seçilirsem ilk bir ay içerisinde yaklaşık 4 milyon TL olan kulübün borcunun tamamını kapatacağım. Ve bu borcu daha sonra geri istememek üzere kapatacağım. Bunun altını çizerek söylüyorum. 

SİLİVRİ STADI ÇİMLENDİRİLECEK

Silivri Stadımız'da halen sentetik çim var. İlk yapacağımız işlerden biri sahayı standartlara uygun bir şekilde doğal çimle çimlendirmek olacaktır. Çok sayıda futbolcu haklı olarak sentetik sahada oynamak istemiyor. 

İKİ YILDA İKİ AYRI ŞAMPİYONLUK

Silivrispor kesinlikle sadece futbol takımından ibaret olmayacak. Ancak ben futbol takımı için ilk iki yıl içerisinde iki ayrı şampiyonluk ile birinci lig sözü veriyorum. 

PROFESYONEL VE TANINMIŞ BİR TEKNİK DİREKTÖRLE ANLAŞACAĞIZ

Mevcut hocamızla saygı gereği bir görüşme yapacağız. Eğer ki bizim hedeflerimizle uyum sağlayabilirsek kendisiyle devam edeceğiz. Ancak anlaşamadığımız takdirde Türk futbol dünyasının tanınmış br teknik direktörü ile yolumuza devam edeceğiz.

SEYFETTİN BAŞKAN KİMDİR?

Çatalca'dan evli olan Seyfettin Başkan, Beylikdüzü, Esenyurt ve çevresinde oldukça tanınan bir işadamı. Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nin müteahhidi olarak biliniyor. 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde CHP'den Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 

Seyfettin Başkan, hayır işlerine olan düşkünlüğüyle tanınıyor.

Editör: TE Bilişim