Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta ilk beşe girmek için canla başla çalışmalarına devam eden Silivrispor futbol takımı tarihinde bir ilki daha gerçekleştirmek adına taraftarlarından destek bekliyor. Tarihinde ilk kez Play-Off oynama hakkı kazanmak ve takımı yıllar sonra tekrar 2. Lige çıkarmak için mücadele eden Silivrisporlu oyuncular desteğin eksikliğinden şikâyet ediyor. Grubunda oynanan 32 maçından 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak topladığı 49 puan ile beşinci durumda olan Silivrispor hafta sonu en yakın rakibi olan Erzurum Büyükşehir Belediyeyi ağırlayacak. Grupta Erzurum takımı ise 32 maçta 13 galibiyet,12 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 51 puanla grupta dördüncü konumda yer alıyor.

 

ERZURUM MAÇININ ÖNEMİ BÜYÜK

Silivri Stadı’nda saat 15.30’da oynanacak olan Erzurum maçının önemi büyük. Bu önemli maçta tüm Silivrililerin takımına sahip çıkıp son düdüğe kadar desteğini esirgememesi gerekmektedir. Silivrispor’un, Erzurum maçından alacağı puanlarla Play-Off oynama hakkını yüzde doksan kazanacağı da matematiksel olarak sabittir.

 

EN YAKIN MARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

Grupta Silivrispor’u en yakından takip eden takım ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor takımı. Maraş ise grupta 12 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 yenilgi ile 32 maçta 47 puan ile altıncı konumda yer alıyor. Silivrispor’un en küçük bir hatasında Maraş Play-Off oynama hakkı kazanacak. Maraş takımını bir puan geride Beylerbeyi takımı takip ediyor.

 

İKİNCİ LİG KAPISI AÇILACAK

Hafta sonu Erzurum ile oynanacak olan maçtan puan çıkaracak olan Silivrispor eleme maçları yapmaya hak kazanacak ve eleme maçlarından da alacağı iyi sonuçlarla ikinci lige çıkılacak. 


Engin AKIN - sporix.com

Editör: TE Bilişim