Toplantıya Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın yanı sıra CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Silivrispor'da geçmiş dönemlerde Başkanlık yapmış isimler, Silivri Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, Silivrispor'da geçmişte yöneticilik görevini icra etmiş isimler, kulüp delegeleri ve Silivrispor'a gönül vermiş isimlerde yer aldı.

Silivrispor Kulübü Başkan Adayı Akgün Duru gerçekleştirdiği basın açıklamasında neden aday olduğundan, kulüp içerisindeki olumsuzluklardan, gelecekte gerçekleştireceği projelerden, Geçmişte bu şekilde yönetilen ve başarısız sonuçlar ile amatör kümeye kadar düşen Çorluspor, Aynı şekilde süper ligden alt liglere kadar düşen İstanbulspor ile Cem Uzan örneğine kadar açıklamalarda bulundu.  Hali hazırdaki kulüp başkanı Ümit Kalko'nun kendisine karşı iddialarına yanıt verdi. 

Akgün Duru; basın açıklamasında kulübün borçlarının bittiği açık şekilde söylendi, biz HAYIR bitmedi, deyince söylemler değişti ve borç azaldı, sürdürülebilir hale geldi diye söylenmeye başlandı. Az kaldı Olağanüstü Genel kurulda kulübün borç durumunu hep birlikte göreceğiz.   Kulübün hali hazırdaki borcu nedir? Sizin söylediğiniz gibi kulübün borcu bitmiş midir?
Sevgili Silivrililer Kulübün borçları maalesef söylendiği gibi bitmiş değildir. Görevi bıraktığınız da bu hızla giderse borç 10 milyonu bulacaktır.Peki kulüp bunun altından nasıl kalkacak? O dönem geldiğinde 10 milyon lirayı kulübe bağışlayacak mısınız? 
Gerçekleştirilen Bbsın toplantısında özellikle şahsım için söylenenlerden bahsetmek istiyorum. Benim genel kurula gitmek için Silivri çarşıda imza topladığımı ima etti. Şahsımın bu amaçla imza topladığımı ispat etsin ben Silivriyi terk edeceğim. Ancak kendisi de bu iddiasını ispatlayamazsa bu da onun ayıbıdır. Hiçbir görevim olmamasına rağmen, vergi yapılandırmasında, kulüp para bulamadığında son gün de buradaydım. Eski Başkan İhsan Atun'a sorabilirler,  sporcuya borcu olduğun da da buradaydım, bilet sattıkları zamanda buradaydım ben hep buradaydım. Hatta bu yıl da buradaydım. Şu konserde müjdesi verilen bayan Voleybol takımının 2. Lige katılması için gerekli katılım payının ödenmesine 20 dakika kala da ben buradaydım. Peki şimdi soruyorum, "Siz neredeydiniz?" şeklinde açıklamalarda bulundu. 

gazetesilivri.com

Editör: TE Bilişim