Sevgili Okuyucularım,

Her ne kadar dışarıya yansıtmamak için büyük bir çaba sarf etseler de Bora Balcıoğlu ile Özcan Işıklar arasında perde arkasında büyük bir kapışma yaşanıyor.

Işıklar, halk tarafından çok sevilen Balcıoğlu’nu fena kıskanıyor.

Özcan Işıklar, belediye başkan adayı olmak isteyen Bora Balcıoğlu’nu engelleyerek koltuğunda oturmaya devam edebilmek için her türlü çabayı gösteriyor.

Ancak hem halk hem de partililer yoğun bir şekilde Balcıoğlu’nu destekliyor.

Ve bu destek devam ederken, sokaklardaki duvarlara Bora Balcıoğlu’nu destekleyen tarzda sloganlar yazan bir grup ortaya çıktı.

İlk olarak birkaç hafta önce sabah kalktığımızda Silivri merkez ve köylerdeki duvarlarda “Kumarbaz başkan istemiyoruz” yazısı ile güne başladık.

Bununla birlikte yine birçok bölgede “Silivri’nin evladı Balcıoğlu”, Adayımız Balcıoğlu”, Halk Balcıoğlu diyor” ve “Halkın adayı Balcıoğlu” şeklinde duvar yazıları yazılmıştı.

Gerçekte Özcan Işıklar’ın el altından sahibi olduğu Hürhaber Gazetesi’nin kağıt üzerindeki sahibesi Sevginar Uygun hemen bu yapılanların yanlış olduğunu ve Özcan Işıklar’ın bir dönem daha aday yapılması gerektiğini belirten yazılar yazmaya başladı.

Tabi kimsenin kendisi dinlediği falan yok...

Önceki gün sabah kalktığımızda yine birçok duvara “Işıklar sönecek, Değirmenler duracak, Balcıoğlu başkan olacak” şeklinde yeni bir slogan yazılmış olduğunu gördük.

Sevginar Hanım hemen patronuna karşı vazifesini icra ederek bu yapılanların çok yanlış olduğunu, Bora Balcıoğlu’nun Özcan Işıklar’ı desteklemesi gerektiğini, yoksa siyasi hayatının sona erebileceğini belirten bir yazı yayınladı.

Tam bir siyasi amigo gibi Özcan Işıklar’ın siyasi menfaatleri hangi doğrultudaysa Sevginar da o doğrultuda yazı yazıyordu…

Sevginar Hanım, Işıklar’ın menfaatlerini koruyabilmek için adeta yırtınıyordu…

Balcıoğlu’nun, CHP içerisinde Işıklar’a bayrak açtığını ve karşısında aday adayı olarak çıktığını artık sağır sultan bile biliyor.

Özcan Işıklar sayesinde ihyâ olan Sevginar Sali Uygun da her fırsatta Bora Balcıoğlu’nun yanlış yaptığını ve Özcan Işıklar’a biat etmesi gerektiğini, Işıklar’ın Silivri’deki belediye başkanlığının bırakın üç dönemi; en az dört hatta beş dönem daha devam etmesi gerektiğini yazıyor.

Gerçekten de tam bir siyasi amigo...

Hürhaber niçin böyle yazıyor?

Çünkü menfaatleri bunu gerektiriyor…

Çünkü gazetenin sahibi Özcan Işıklar

İyi, çok güzel…

Her şeyi bir kenara bırakalım…

Ben, bir konuyu çok merak ediyorum.

Özcan Işıklar, Hürhaber’i ve Sevginar Hanım’ı bu kadar ihyâ ederek siyasi amigo haline getirecek para nereden bulunuyor?

Bu değirmenin suyu nereden geliyor da Sevginar Hanım; Özcan Işıklar için bu kadar yırtınıyor?

Siyasi amigoluk yapıyor...