AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı'nda heyecanla beklenen "yeni ilçe başkanı kim olacak" sorusunun cevabını bulduğu iddia edildi.

Parti içerisinde Silivri Belediye Meclis Üyesi Rıfat Kutlu'nun yeni ilçe başkanı olarak görevlendirildiği konuşuluyor. 

Kutlu'nun, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı'nın 7. ilçe başkanı olarak görevlendirme yazısını pazartesi günü alması bekleniyor.

RIFAT KUTLU KİMDİR?


26.04.1984 Iğdır-Tuzluca doğumlu. İlköğretim ve lise eğitimini Kocaeli’nin Gebze ilçesinde tamamladı. 2006 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği bölümünden ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret bölümlerinden eş zamanlı olarak mezun oldu. İş hayatına Dış Ticaret ve Lojistik konusunda faaliyet gösteren Aile şirketinde başladıktan sonra 2009 yılından itibaren Mühendislik ve Yer Bilimleri konusunda faaliyet gösteren bir şirketin kurucu ortaklığını yapmaktadır. Siyasi hayatına Ak Partinin kuruluşu itibariyle Üniversite teşkilatlarında başlayan Kutlu, 2007-2012 yılları arasında Silivri Ak Parti İlçe teşkilatında Gençlik Kolları başkanlığı, 2012-2014 yılları arasında Ak Parti Silivri İlçe teşkilatında Anakademe teşkilat başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. 2014 yılından itibaren ise Silivri Belediyesi ve İBB meclis üyeliği görevleri devam etmektedir. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevlerinde bulunan Kutlu evli.



Editör: TE Bilişim