Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, haftasonu gerçekleştirilen ve yeniden göreve seçildiği 11. İlçe kongresinin ardından teşekkür mesajı yayımladı.

Yalçın, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli Silivrili Hemşehrilerimiz, İlçe Başkanlığımızın 11.Olağan Kongresini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Şahsıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teveccühlerini göstererek, 3 yıldır gururla yürüttüğümüz bu onurlu görevi yeniden üstlenmemizi sağlayan delegelerimize şükranlarımı sunuyorum.

Kovid-19 salgın hastalığın gölgesinde bir kongre yaşadık. Kongremize teşrif eden Genel Başkan Yardımcımız ve İstanbul 3.Bölge Milletvekilimiz Sn. İsmail Faruk Aksu'ya, İstanbul 3.Bölge Milletvekilimiz Sn. Hayati Arkaz'a, Silivri Belediye Başkanımız Sn. Volkan Yılmaz'a, Genel Merkez MYK Üyemiz Sn. Tuğba Aktay'a, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Selahattin Sarı'a, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çatalca İlçe Başkanımız Sn.Halit Tuncay Uğur'a, Bahçelievler İlçe Başkanımız Sn.Osman Çakan'a, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Sn. Mutlu Bozoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, CHP Silivri İlçe Başkanı Sn. Berker Esen ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, BBP Silivri İlçe Başkanı Sn.Ramiz Aksu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyelerimize, İstanbul Ülkü Ocakları Bölge Başkanımız Sn. Erhan Özkök'e, Silivri Ülkü Ocakları Başkanımız Sn. Özgür Bedel'e, Çatalca Ülkü Ocakları Başkanımız Ergin Örs'e, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanımız Sn.Muharrem Eren'e ve değerli mahalle muhtarlarımıza, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Sn.Recep Akıncı'ya, Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sn.Nuray Koçer'e, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanımız Sn.Ercan Çalışkan'a, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan'a, Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanımız Sn. Ali Tonta'ya, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerimize, Basın Mensuplarımıza ve tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Editör: TE Bilişim