Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Tuğlu, “Dün öğretmenlerimizin şefkatli ellerinde bizler şekillendik. Bugün de Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği Türk Gençliği fedakâr öğretmenlerimizin ellerinde hayata ve yarınlara hazırlanıyorlar” dedi.

Tuğlu, ayrıca öğretmenlerin kendi üzerlerindeki emeklerinden kaynaklı manevi borçlarını da asla ödeyemeyeceklerini ifade etti.

TUĞLU’NUN KUTLAMA MESAJI

“Bizlerin üzerinde hakkı olan elleri öpülesi öğretmenlerimize karşı nasıl saygı ve minnet duyguları besliyorsak, bugün de tecrübelisiyle, genciyle Cumhuriyet’in teminatı olan evlatlarımızı yetiştirmek için büyük mücadele veren eğitim neferlerimize aynı duyguları beslemekteyiz.

Çünkü bizler şunu çok iyi biliyor ve inanıyoruz ki; onlar genç Cumhuriyetimizin çıktığı kalkınma yolunda tarihi bir görevi başarıyla yerine getirdiler. Bu bağlamda bilgili, yetişmiş ve donanımlı gençler yetiştirdiler. Yurdumuzun aydınlık yarınları için şartlar ne olursa olsun, dün olduğu gibi bugünde evlatlarımıza hizmet etme kararlılığını göstermekteler.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin her alanda muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için büyük özveri gösteren, Cumhuriyetimizin teminatı evlatlarımızı yarınlara hazırlayan fedakâr öğretmenlerimize saygı, minnet ve şükran duygularımı sunuyorum.

Bir eğitim neferi olarak çıktıkları bu yolda terör eylemlerinde şehit olan öğretmenlerimiz başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm eğitim neferlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Yurdumuzun her köşesini bilim ışığı ile aydınlatan öğretmenlerimize inancımızı ve desteğimizi ifade ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”

Editör: TE Bilişim