AK Parti’nin kuruluşunun 14. yıldönümü, Silivri ilçe binasında yapılan etkinlikle kutlandı.

İstanbul İl Başkan Yardımcısı, eski İlçe Başkanı Dilek Demiral, eski ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri ile partililerin de katıldığı etkinlik sırasında sembolik bir devir teslim de yapıldı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından ilçe yönetim kurulunu oluşturmakla görevlendirilen Rıfat Kutlu, henüz yönetim oluşmamış olmasına rağmen ilçe başkanlığı görevini sembolik olarak teslim alarak koltuğa oturdu.

Eski İlçe Başkanı Dilek Demiral’dan sembolik olarak görevi devralan Kutlu, yaptığı konuşmada şunları söyledi.

Görev değişikliğimiz böyle önemli bir güne de denk gelmesi nedeniyle ben Partimizin inşallah yeniden dirilişini yeniden şaha kalkışını hatalarımızı, geçmişteki kırgınlıklarımızı, bir kenara bırakarak bu sürece bu davaya, ilk dönemlerde gönül verdiğimiz gibi inşallah aşkla şefle bu sürece bundan sonrada devam edeceğimizin inancını yürekten taşıyorum.

Kutlu, Bu dava bundan tam 14 yıl önce bir yiğidin önderliğinde yani 14 ağustos 2001 yılında, karanlıktan aydınlığa ülkesinin taşımak için yola çıkmış bu yiğidin bu ülkenin öz güvenini bu ülkenin piyasasını ekonomisini bu ülkenin siyasetinin yerden kaldırıp şaha kalkacak bu yiğidin önderliğinde davamız kuruldu. 

Bana göre bu davanın içerisinde daha önce de ifade ettik. Necmettin Er bakanın bu davanın içerisinde Turgut Özal'ın bu davanın içerisinde Adnan Menderesin bu davanın içerisinde Mustafa Kemal Atatürk'ün bu davanın içerisinde Çanakkale'nin Sakarya'nın Sarıkamış'ın ecdadının cesaretiyle harekete çıkmış Kutlu bir yol Kutlu bir şuhur var diye düşünüyorum,'' dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Dr. Fatih Tuna da yaptığı konuşmada, “Ben Rıfat Kardeşim’e Bu kutlu gününde başarılar diliyorum. Sizlerden ricamız bu yolda kardeşimizi yalnız bırakmayın, biz il başkanlığı olarak her zaman yanındayız. Hayırlısıyla bu yeni süreci, hem ülkemiz hemde kendisi için, Silivrimize ve Türkiyemiz’e hayırlısı olsun,'' dedi.

Silivri AK Parti eski ilçe başkanı Dilek Demiral ise, Rıfat Kutlu'ya başarı dileklerinde bulundu.












Fotoğraflar: silivridehaber.com

 

Editör: TE Bilişim