AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat KutluDanamandıra, Sayalar ve Çayırdere halkını yakından ilgilendiren ve çözüm beklentisi yıllardır devam eden tapu sorunu ile ilgili olarak yaşanan son gelişmeleri kamuoyu ile paylaştı.

Kutlu, AK Parti Çatalca İlçe Teşkilatı binasında 3 Silivri ve 5 Çatalca mahalle muhtarı ile gerçekleştirdikleri toplantıdan sonra yaptığı açıklamada; “4706 sayılı kanuna eklenen maddelerle birlikte Silivrimiz’in Danamandıra, Sayalar ve Çayırdere köylerini kapsayan ‘Tapusuz araziler’ mevzusu çözüme kavuşmuş oldu” dedi.

Konuyla ilgili olarak katkı sağlayan AK Partili bütün bölge milletvekillerine teşekkür eden Rıfat Kutlu, “Köy içi yerleşim planları içerisinde kalan arazilerle birlikte, tarım ve orman vasfını kaybetmiş arazilerin de kullanıcılarına satışını sağlayacak ve artık tapulu hale getirecek yasa meclisten geçti. Fiyat tespit komisyonu çalışmalarını devam ettirmekte. 5 yıl faizsiz ve 10 taksit halinde ödeme kolaylığı ile birlikte Danamandıra, Sayalar ve Çayırdere'deki vatandaşlarımız artık tapularına kavuşacaklar” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim