Milliyetçi Hareket Partisi 3. Bölge adayları Silivri ilçe esnafını, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile birlikte ilçe sahilini baştanbaşa gezdi. Seçim ziyaretlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge adaylarından Fuat Çakıroğlu, Halit Tuna, Merrin Hasipoğlu, Hakan Çorak ve Bünyamin Çiftçi Silivri ilçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve ilçe teşkilat yöneticileri ve Ülkü Ocakları Silivri Başkanı Erhan Özkök ile birlikte ilçe ziyaretlerinde bulundu. Esnafla görüşen milletvekili adayları esnafın sorunlarını dinleyip görüş alışverişinde bulundular.

MHP Silivri İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen programda öğleden önce Silivri Çarşı esnafını gezen Milletvekili Adayları Fuat Çakıroğlu, Halit Tuna, Merrin Hasipoğlu, Hakan Çorak ve Bünyamin Çiftçi, bu gezide Silivri Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. SİAD’a yapılan bu ziyarete kalabalık bir partili de eşlik etti.

Silivri çarşı esnafının sıcak ilgisiyle karşılaşan vekil adayları, esnafları tek tek ziyaret ederek ‘hayırlı işler’ dileklerinde bulundu.

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Fuat Çakıroğlu, Halit Tuna, Merrin Hasipoğlu, Hakan Çorak ve Bünyamin Çiftçi, yine Silivri İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan öğleden sonraki programda ise sahil çay bahçeleri esnafı ve halkla buluştular.

MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, esnaf gezisi sonrasında ilçe teşkilatı önünde partililere yaptığı teşekkür konuşmasında, “Silivri’de adaylarımız ile çıktığımız bu kutlu yolda Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun. Dilleri tatlı, sözleri kıymetli bu kardeşlerimiz bugün burada yalnız bırakmadığınız için sizlere şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. 8 Haziran sabahı Silivri’de 3. Bölge olarak bölgemizden birbirinden değerli vekilimizi Meclis’te görmeyi Cenab-ı Allah bizlere nasip etsin” ifadesini kullandı.












Editör: TE Bilişim