İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Alibey Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılarak vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İBB Meclis Üyesi Rıfat Kutlu, AK Parti kurucularından Yetgin Çavdar ve diğer parti yöneticileri tarafından karşılanan Uysal, orucunu açtıktan sonra Alibey mahallesi halkına hitap etti.

İBB olarak Silivri’ye birçok yatırım yaptıklarını belirten Mevlüt Uysal, yatırımları ilçe belediyeleri ve AK Parti ilçe teşkilatlarıyla işbirliği içinde yürüttüklerini söyledi.

Son dönemde Silivri’de dere ıslahlarından parklara ve okulların bahçesindeki spor salonlarına kadar birçok hizmet getirdiklerini hatırlatan Uysal, “Meclis üyelerimizle ve muhtarlarımızla da görüşüyoruz. Silivri’de eksik ne varsa hepsini tamamlayacağız. İnşallah, Silivri daha da güzelleşecek. İnşallah, 24 Haziran’da ülkemiz birliğini beraberliğini tekrar ortaya koyacak” dedi.

Mevlüt Uysal daha sonra Silivri sahilinde İBB tarafından yeniden yaptırılan Hızır Hılkın Köprüsü üzerinde incelemelerde bulundu ve  Samsun, Gümüşhane-Kelkit, Bayburt ve Tokat hemşeri derneklerini ziyaret ettikten sonra Silivri'den ayrıldı.

Editör: TE Bilişim