Silivri Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğretmenlerinden Mesut Özdoğan, MHP’den belediye başkan aday adaylığı başvurusu yaptı.

Özdoğan, kendisi gibi öğretmen olan eşi Nurgül Özdoğan ve çocukları Öykü ve Alya ile birlikte parti binasına geldi. Kariyerinde birçok başarısı bulunan Özdoğan, siyasete atılarak “Silivri’ye hizmet yoluna çıktığını” ilan etti.

Adaylık dosyasını İlçe Başkanı Zafer Yalçın’a teslim eden Özdoğan, “Hem kendi çocuklarımı hem de sizlerin çocuklarını yetiştirdiğim Silivri’mize hizmet için aday adayı oldum. Çocuklarımıza, gençlerimize ve kadınlarımıza farklı bir yaklaşım getirerek hizmet etme arzusundayım. Biz biliyoruz ki dev gibi eserler bırakmak için önce karıncalar gibi çalışmak gerekiyor. Kazanan Silivrimiz olsun” dedi. 


Aday adaylığı başvurusuna MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Türkyılmaz, Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Çorlu İlçe Başkanı Barış Tırpan, İstanbul Ülkü Ocakları 6. Bölge Başkanı Erhan Özkök, Türk Eğitim Sen İstanbul 9 No’lu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, Türk Eğitim Sen Silivri Şube Başkanı Ümit Şerin ve yönetimi, Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanı Özgür Bedel ve yönetimi, Silivri Tokatlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler ve Silivrili MHP'liler katıldı.

Mesut Özdoğan, adaylık başvuru dosyasına MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın'a teslim ettikten donra yaptıpı konuşmada; Silivri'ye hizmet için yola çıktıklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim