AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın, Silivrispor'u ve birçok sivil toplum kuruluşunu kendi siyasi menfaatlerine göre dizayn etme girişimlerine tepki gösterdi.

Kutlu'nun konuyla ilgili olarak, sosyal medya aracılığıyla yapmış olduğu paylaşım şu şekilde:

Belediye'den ve hizmetten umudunu kesmiş, hiçbir çalışma gerçekleştiremeyen, Belediyeyi borç batağına sürüklemiş bir anlayışın ürünü herhalde işsizlikten ve çaresizlikten olsa gerek ki; Belediye başkanı olduğunu unutup; Silivrispor'la, Alevi derneklerimiz ve vatandaşlarımızla,amatör spor kulüpleriyle, muhtar dernekleriyle tek tek uğraşıp, ilçemiz vatandaşlarını birbirilerine karşı kutuplaştıran bir merhaleye getirdi.

Personel maaşını alamıyor, taşeron ödemesini alamıyor, esnaf borcunu alamıyorken, bu ilçenin en önemli markasını ve en önemli başarısını sergilemiş olan Silivrispor'la hesaplaşmak, ego tatmini yapmak ,Siyasete kurban etmek Silivri'ye ihanettir.

Silivri'nin en önemli birim ve kurumlarına kukla yöneticiler yerleştirip, kurum menfaatini kendi menfaatlerine peşkeş çeken ve istediği zaman uzaktan kumanda ile onları kontrol eden bir anlayıştan Silivriyi kurtarmaya 2 yıl kaldı...Ssabredin...

Bütün bu baskılara rağmen istifa etmeyip dik duran yöneticilere selam olsun... Silivrispor sizlerin omuzunda hakettiği yere ulaşacaktır. Bir taraftar, Bir Silivrili vatandaş olarak menfaatimin değil, Silivrinin, Silivrisporun arkasındayım...

Silivrispor'a oynanan haksız ve çirkin oyunu şiddetle kınıyorum.

Editör: TE Bilişim