AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan çalışmaların, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından algı oyunlarıyla sanki "Silivri Belediyesi tarafından yapılmış" gibi yansıtılmaya çalışıldığını söyledi.

Kutlu'nun konuyla ilgili yazılı açıklaması şu şekilde:

Hem 2009 hem de 2014 seçim vaatleri arasında yer almasına rağmen tam 8 yıldır Belediye Konutları alt geçit projesi ile alakalı hiçbir çalışma yapmayan Silivri Belediye Başkani, İBB tarafından konu çözüme kavuşturunca rol kapma ve yapilacak hizmeti kendine mal etme yarisina girdi...

Geçtiğimiz haftalarda İBB Genel Sekreter yardımcımız Çağatay Kalkancı ve İBB teknik heyetiyle birlikte bölgede yaptığımız calışmalar kapsamında Belediye Konutları alt geçit projesinin çok kısa bir zamanda harekete geçeceğinin müjdesini vermiştik.

Bununla birlikte Boğluca deresi Rekreasyon çalışması İBB tarafından yapılacağını sayın başkanın bilmesine rağmen 1.5 Milyon TL iller bankasından borç talebinde bulunarak Dev Pankartlarla Silivri Belediyesi tarafından yapılacağını ilan etmesi başka bir ROL KAPMA mücadelesinden başka birşey değildir.

Ayni utanc verici durum IBB tarafindan hizmete alinan Degirmenkoy Kavsagi Sinyalizasyon projesinde de yasanmis, hizmet uretmeyen belediye yetkilileri IBB hizmetinin onunde poz vererek hizmet ediyor taklidi yapmislardir.

Geçmiş dönemlerde de İBB tarafından asfaltlanan yollara Silivri Belediyesi pankartı astırıp "halkımıza yaraşır yollar yapıyoruz" diyerek hizmetten ziyade algı operasyonlarıyla gün geçiren belediye baskani, IBB tarafindan gerceklestirilen hizmetleri kendine mal ederek halkimizin gozunu boyayacagini sanmistir...

Bu vesile ile birlikte ilçemize kazandırılan ve kazandırmaya devam edecekleri projeler için İBB başkanımız Sn Kadir Topbaş ve İBB ekibine teşekkür ederiz.










Editör: TE Bilişim