İYİ Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun da katıldığı törende Ozan Ersaraç, ilçe başkanlığı görevini Ahmet Refik Bek’e devretti.

Yaptığı konuşmada İYİ Parti’nin Silivri’deki kuruluş sürecini ve hem Cumhurbaşkanlığı hem de yerel seçim sürecini anlatan Ersaraç, bundan sonraki süreçte de partisiyle birlikte olacağını söyledi.

A.Refik Bek de; kuruluş sürecinden beri İYİ Parti’nin içerisinde olduğunu belirterek genel başkan Meral Akşener’le birlikte Ahlat’tan başlayan yurt gezilerine katıldığını, bundan sonraki süreçte de İYİ Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın mevcut dinamiklerini bozmadan partinin başarısı için çaba sarf edeceğini vurguladı.

Eski ilçe başkanı Ozan Ersaraç’ın kuruluş sürecindeki emeklerini unutmayacaklarını belirten İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Ersaraç’ın kendi isteğiyle ilçe başkanlığı görevini devrettiğini ancak parti ile ilişkilerinin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini söyledi.

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı A.Refik Bek, şimdiye kadar yaptığı çalışmaların anısına Ozan Ersaraç’a şilt, İl Başkanı Kavyncu’ya da günün anısına özel yapım bir kilim takdim etti.

Daha sonra İl Başkanı Buğra Kavuncu tarafından partiye yeni kayıt olan üyelerin rozetleri takıldı.

Editör: TE Bilişim