Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil parti binasında düzenlediği basın toplantısında ilçe kongresinde yeniden aday olacağını açıkladı. Toplantıya bazı ilçe yöneticileri ve çok az sayıda partili de katıldı.

Basın toplantısında konuşan ve bunun bir bayrak yarışı olduğunun altını çizen Göçengil konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

Bugün toplantımızda partimizin 1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşen Milletvekili Genel Seçim çalışmaları nedeniyle ara verilen kongre takvimiz hakkında bilgilendirme yapmak ve bu sürecin sizlerin aracılığı ile Silivrili hemşerilerimiz ve parti üyelerimize duyurulmasını sağlaya bilmek.

Değerli arkadaşlar;

Haziran ayı Milletvekili Genel Seçimlerinden sonra partimizde kongre süreci başlamıştı. Seçim sonuçlarından sonra partiler arası yapılan görüşmelerde koalisyon görüşmeleri başarısızlıkla bitince alınan 1Kasım seçim kararı ve CHP Genel Merkez yönetiminin kararı ile ilçe kongre süreçleri durduruldu.CHP Genel Merkez yönetim kurulunun 3.Kasım.2015 tarih ve 2015/1808 nolu genelge ile 3.Kasım.2015 tarihi itibari ile kongre sürecinin devamı ve ilçe kongrelerinin 20.Kasım- 6.Aralık tarihleri arasında yapılacağı bilgisi ilçemize bildirilmesi ile ilçe yönetimi olarak gerekli çalışmalara başladık. İlçe yönetimimizin almış olduğu karar ilçe kongremizi 29.Kasım.2015, Pazar günü Mega Saray tesislerinde saat:11.00’de yapılması kararı alındı. Delege listelerimiz kongre tarihinden yedi gün önce parti binamızda askıya çıkarılarak 3 gün süre ile askıda kalacak.

KADIN KOLLARI KONGRESİ 5 ARALIK'DA

İşleyen kongre sürecinde kadın kollarımızın da kongresi 5.Aralık.2015, cumartesi günü saat:11.00’de ilçe binamızda yapılacaktır. Kongremizde tüm kadın üyelerimiz oy kullanabilecektir, üye listelerimiz ilçe binamızda askıya çıkmıştır, üyelerimizin önemle listelerde üyeliklerini kontrol etmelerini bekliyoruz.Alınan bu kararların partimize hayırlı olmasını diliyorum.












Editör: TE Bilişim