CHP Silivri İlçe Örgütü tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen seminerler dizisi "Dış Politika ve Komşularımız İle İlişkilerimiz" paneli ile devam ediyor.

CHP Hatay Milletvekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Dr. Mehmet Ali Edipoğlu ve Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Karlı’nın konuşmacı olarak katılacağı panel 02 Kasım 2012 Cuma günü saat 19.30'da New Center Düğün Salonunda gerçekleşecek.

Tüm Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Parti temsilciliklerinin ve Silivrililerin davet edildiği panel ile ilgili Silivri CHP İlçe Başkanı Mümin TUĞLU: "Dün can ciğer oldukları insanları bugün yerden yere vuran bir iktidar ülkemizi boş hayallere sürüklemekte hiç tereddüt etmiyor. Olası bir savaş durumunda Türkiye'nin hiç bir çıkarı yokken uluslararası emperyalist güçlerin taşeronluğunu yapan iktidar ve yandaşları ülkemizi haksız bir duruma getirerek kukla gibi kullanmaktan da hiç çekinmiyor. Halkımızın bu gerçeği görmesi adına böyle bir panel düzenledik. Bizlerin görevi halkımıza gerçekleri anlatmak. Savaşın hiç bir ülkeye yarar sağladığı görülmemiştir. Komşularımız ile "sıfır sorun" politikamız "sırf sorun" politikası haline gelmiştir. Bu vesile ile tüm Silivrilileri 02 Kasım 2012 Cuma günü saat 19.30'da New Center Düğün Salonuna ülkemizin gerçeklerini görmeye davet ediyoruz" dedi.


Editör: TE Bilişim