CHP İlçe Başkanı Berker Esen, Muhtarlardan Sorumlu İlçe Yöneticisi Önder Çolak, İBB Meclis Üyeleri Melih Yıldız ve Bora Balcıoğlu, Silivri Belediye Meclis Grup Sözcüsü Süheyl Kırkıcı ile birlikte Silivri Muhtarları ile Kekik Restaurant'ta kahvaltıda bir araya geldi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren ve muhtarların katıldığı toplantıda bölgesel sorunlar ele alındı ve çözüm önerileri değerlendirildi.  

ESEN: İBB BAŞKANIMIZ EKREM İMAMOĞLU İLE SİLİVRİ'NİN SORUNLARINA DERMAN OLACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Berker Esen, Silivrili Muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelerek Silivri'nin sorunlarını masaya yatırdı. Başkan Esen muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, “Bizler seçimle gelen insanlarız ve öncelikli görevimiz halkın sorunlarına çözüm üretmek. 31 Mart Yerel Seçimlerinde ki sloganlarımızdan birisi de Derman Belediyeciliğiydi. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile İstanbul'un, İstanbulluların sorunlarına derman olacağız. Bizlerde burada Ekrem Başkanımız ile koordinasyon içerisinde sizlerle birlikte el ele vererek Silivri'mizin ve Silivrili hemşehrilerimizin sorunlarına derman olacağız. Çünkü sizlerde bizim gibi halkın teveccühleriyle seçilmiş kişilersiniz” dedi.

MUHARREM EREN SORUNLARI DOSYA HALİNDE İLETTİ

Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, “Bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getirdiğiniz için teşekkür ederim” diyerek başladığı konuşmasında muhtarlar olarak çözüm bekledikleri konuları aktardı. Dernek Başkanı Eren daha sonra tespit ettikleri sorunlar ile ilgili hazırladıkları dosyayı Başkan Esen'e taktim etti.

İBB MECLİS ÜYELERİ KONUŞTU

Toplantıya katılan muhtarları tek tek dinledikten sonra Başkan Esen, İBB Meclis Üyeleri Melih Yıldız ve Bora Balcıoğlu'na söz vererek İBB'nin çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendirdi.

İBB Meclis Üyelerinin konuşmasından sonra söz alan Grup Başkan Vekili Süheyl Kırkıcı Silivri Belediye Meclisinde CHP Grubu olarak muhtarlar için neler yapacaklarını anlattı.

ESEN'DEN, “KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ” SÖZÜ

Başkan Esen tekrar söz alarak, “Kuracağımız ortak masa ile mahallelerimizin sorunlarını konuşmak ve çözüm üretmek için muhtarlarımızla el ele vererek kalıcı çözümler üreteceğiz. İBB ile mahallelerimiz arasında bir köprü olacağız” diye belirtti.

SU SORUNU TAKİPTE

Toplantıda gündeme gelen su fiyatları için "Ekrem İmamoğlu Başkanımız bu sorunun çözümü için çalışacağını defalarca dile getirdi. Bizlerde konunun takipçisi olacağız. Çözüm için İBB Başkanımız İmamoğlu ile tekrar görüşeceğim” şeklinde konuştu.

Toplantı Atatürk heykelinde çekilen hatıra fotoğrafı ile sonlandı.

Editör: TE Bilişim