Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel merkezi tarafından alınan karar gereğince Türkiye'de pilot bölge olarak belirlenen bazı ilçelerde kongre yapılacak.

İstanbul genelinde örnek ilçe olarak gösterilen Silivrili gençlerin de kongre yapması yönünde talimat verildi. Bu doğrultuda 11 Ekim 2015 tarihinde saat 13:00 da parti binasında kurulacak sandıklarla oylamaya gidilecek.

 Silivri CHP ilçe Gençlik Kolları başkanı Berker Esen resmi sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunarak tüm partili gençleri oy kullanmaya davet etti.



BERKER ESEN DEN AÇIKLAMA


Kongreler sürecinde iken erken seçim kararı alınmasından dolayı Genel Başkan Yardımcımız Tekin BİNGÖL ve Genel Sekreterimiz Gürsel TEKİN imzalı genelge doğrultusunda tüm kongre süreçlerine ara verilmişti.

Gençlik Kolları'mız da seçime motive olması amacıyla tüm süreci askıya almıştı. Fakat Gençlik Kolları Genel Başkanımızlığımızın aldığı karar doğrultusunda "Gençlik Kolları 1.Etap İlçe Kongreleri" 8-11 Ekim 2015 tarihleri arasında bazı illere bağlı ilçeler tarafından yapılması zorunlu hale gelmiştir. Bu ilçelerden biriside Silivri'dir.

Bu çerçevede ilçemizin 2. Olağan Gençlik Kolları Kongresinin 11.10.2015 Pazar günü saat 13.00'de ilçe binamızda yapılması uygun görülmüştür.

Daha öncesinde gerçekleştirilmesi planlanan 35 Mahallemizden Cumhuriyet Halk Partili Gençlerimizin katılacağı geniş katılımlı örgüt toplantımız önümüzdeki haftaya ertelenmiştir.

Kongremizin Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları'mıza ve ilçemize hayırlı olmasını diler, saygılar sunarım.


Berker ESEN
CHP Silivri Gençlik Kolları Başkanı


Editör: TE Bilişim