Otopark çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Silivri sahilinde özellikle yaz tatili sezonunda yaşanan otopark sorununa kısmi de olsa çözüm olacak olan otopark da asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmaları ile hem oradaki çirkin görüntü ortadan kalkacak hem o bölgedeki esnaflarımız hem de sahile gelen vatandaşlarımız otopark sorunu yaşamayacak. Mevcut Belediye otopark sorununu çözmek yerine mevcut otoparkları kapatıyor” dedi.

“SAHİL ESNAFI VE VATANDAŞ RAHAT EDECEK”

Yapılacak olan düzenleme ve asfaltlama çalışmalarının ardından yaklaşık 35-40 aracın park edebileceği bir otoparkın ortaya çıkacağına dikkat çeken Başkan Bozoğlu, çalışmadan bölge halkının ve esnafında çok memnun olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi: “İSPARK'a ait olan ve 900 m²'lik alanda bulunan otoparkta yapacağımız asfaltlama ve düzeleme çalışması ile Silivri sahilimizde yaşanan park sorununa kısmen de olsa fayda sağlayacak. İBB İSPARK tarafından işletilecek olan otoparkımız bulunduğu bölgeye de görsel kalite katacak. Orada ki şantiye görünümü ve görüntü kirliliği de ortadan kalkmış olacak. Zaten o bölgede yaşayan vatandaşlarımızda esnafımızda mevcut durumdan rahatsızdı. Böylelikle bölge esnafımızın ve mahalle sakinlerimizin talebini de yerine getirmiş olacağız. Silivri'mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“SİLİVRİ'YE HEPİMİZİN BORCU VAR”

Göreve geldiği günden bugüne kadar ‘Silivri'ye hepimizin borcu var' sloganı ile hareket ettiğini belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “AK Parti gücünü milletinden alan bir hizmet partisidir. Bizde bu anlayışla Silivri'mize hizmetkar olmak için görevi devraldık. AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı olarak, teşkilatımızın bütün kademeleri ile Silivri'mizin her türlü sorununa çözüm olabilecek projeler üretiyor ve bu projelerin gerçekleşmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu daha başlangıç birçok yeni proje ile Silivri'mize hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü Silivri'ye hepimizin borcu var. Silivri AK hizmetleri çok özledi” dedi.

Editör: TE Bilişim