AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile geçtiğimiz haftanın önemli siyasi gelişmelerini değerlendirdi.

Bozoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

Kıymetli Dostlar,

Allah Rasulü bir hadis-i şerifinde şöyle buyurmuştur: “İnsanların en hayırlısı, diğer insanlara en faydalı olandır.” Bizler de bu yola çıkarken nefsimizi öldürüp, gönlümüzü Allah’a doğrultup, doğru işler yapma gayretinde olduk ve olacağız. Çünkü gönlümüzün sahibine olan bu inanç ile sizler için yaptığımız her şeyin aslında O’na hizmet olduğunu çok iyi biliyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’mizin siyasi öğretisine yerleştirdiği bu inançlı yoldan hiçbir zaman vazgeçmedik; öyle ki gün geçtikçe azmimiz ve isteğimiz arttıkça arttı.
 

Kardeşlerim,
Bu kıymetli inancın parçalarını kendine yapı taşı edinmiş olan davamızın yolunda geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerden birkaçını sizlerle paylaşmak istiyoruz;


• İlçemizde bulunan STK ile kamu kurumlarımızın temsilcilerini ilçe binamızda ağırladık ve kendilerine ziyaretlerde bulunduk.
• Kıymetli halkımızı ilçe binamızda misafir ettik.
• Ayrıca bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli dostlarımızı evlerinde ziyaret ederek, dertlerine ortak olmaya çalıştık.
• ‘Deprem öldürmez; ihmaller öldürür.’ düşüncesi ile teşkilatımızda Ulusal Keşif Arama Kurtarma Araştırma Derneği ile birlikte "Temel Afet Bilinci, İlk yardım ve Deprem Eğitimi" semineri düzenledik.
• Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle Başkanlarımızla ayrı ayrı toplantılar gerçekleştirdik.


Sevgili Hemşerilerim,
Maalesef konusunu açmadan geçemeyeceğimiz önemli bir husus daha var. Seçimden önce “Ulaşımı Ucuzlatacağız” diye vaatler savuran İBB başkanı İmamoğlu, aldığı zam kararı ile ne yazık ki içinde bulunduğu zihniyetin şeklini gözler önüne sermeye devam etmektedir. İETT'nin toplu taşıma tarifelerini 2,60 TL'den, 3.50 TL'ye yükseltti. Bu durum akla ziyan bir uygulamadan başka bir şey değildir. Bizce kendisinin hem bu yanlıştan hem de yalan söyleme huyu ve hastalığından acilen dönmesi gereklidir.

Değerli Dostlarım,
Geçtiğimiz hafta İdlib’te askerlerimizin şehit edilmesi sonrası, Bahçesaray’da meydana gelen çığ felaketleri bizleri derinden üzmüş ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yaşanan uçak kazasıyla acımız katlanmıştır. Unutmamak gerek ki kayıplarımız kimileri için bir baba, bir evlat, bir eş, öyle ki hepimiz için birer kardeşti. Ülkemizi yasa boğan bu hadiselerde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize, şehit olan ‘Mehmet’lerimize, itfaiye mensuplarımıza, korucularımıza Cenab-ı Hakk’tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Sevgili Silivrililer,
Yeni bir haftaya başlar iken ülkemiz için duamız, milletimizin bir daha böylesi acılar yaşamamasıdır. Ayrıca sizler için de dileğimiz huzurun gönlünüzden eksik olmaması, mutlulukların yüzünüzde tebessüme dönmesidir.

Mutlu BOZOĞLU
Ak Parti Silivri İlçe Başkanı

Editör: TE Bilişim