AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun 7 Haziran’da müjdelediği tren bugün Kurfallı ve Küçüksinekli istasyonlarında durarak Silivri’den ilk yolcularını almaya başladı. İstanbul’dan Edirne istikametine giden trenin ilk yolcusu Başkan Bozoğlu ve teşkilat mensupları oldu.

Kurfallı istasyonunda duran trene binen ve trendeki yolculara karanfil dağıtarak hayırlı yolculuklar dileyen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, tren istasyonu ile ilgili CHP örgütü tarafından yapılan eleştirilere de ‘Biz açıklamayı kaale almadık. Cevabımızı hizmetle verdik. Biz trene bindik. onlar bakakaldı.” diyerek yanıt verdi.

BOZOĞLU TREN ELEŞTİRİSİNE YANIT VERDİ ‘BİZ TRENE BİNDİK ONLAR BAKAKALDI’

Bugün sabah İstanbul’dan hareket ederek Edirne-Uzunköprü istikametine giden 09:20 treni teşkilat mensupları ile birlikte Kurfallı istasyonunda karşılayarak Küçüksinekli istasyonuna kadar yolculuk yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada CHP örgütü tarafından yapılan eleştirilere de yanıt vererek şu ifadelere yer verdi; “ Yaklaşık 10 gün önce müjdesini verdiğimiz Kurfallı ve Küçüksinekli tren istasyonlarımız bu gün itibarıyla bu istasyonlardan yolcu almaya başladı. İstasyon müjdemize karşın geçtiğimiz günlerde CHP örgüt ilçe başkanı Suna Göçengil tarafından CHP zihniyetine yakışır bir şekilde ‘istemezük’ tarzında bir açıklama yapılmıştı. Silivri halkına raylı sistemle Türkiye’nin dört bir yanına yolculuk yapma imkânı sunduğumuz bu hizmeti; ‘Şaşkınlıkla izliyorum. Faaliyete geçmesi 1,5 yılı bulur, seçim öncesi göz boyuyorlar, yapay umutlarla halkı kandırıyorlar, asla yerine getirilemeyecek boş vaatler bunlar.’ gibi ifadelerle karalamaya çalışmıştı. Bu ülkede taş taş üstüne koymayan CHP zihniyetinin, yıllardır kullanılmayan tren istasyonlarının restore edilerek yolcu almaya başlamasından rahatsız olmasına hiç de şaşırmamıştık. Silivri’ye kimin hizmet edip kimin boş lafla peynir gemisi yürüttüğünü bilen biz de hemşerilerimiz de zaten bu açıklamayı kaale almamıştık. Biz sözünü verdiğimiz hizmeti çok kısa bir sürede yerine getirerek onlara cevabımızı da vermiş olduk. Zaten Silivri’de 10 yıldır boş lafla peynir gemisi yürüten Belediye Başkanının hazin sonunu seçim sonrasında görmüş bulunuyoruz. Sonuç olarak biz trene bindik. Onlar bakakaldı. Tren istasyonlarımız Silivri’mize hayırlı olsun.

SİLİVRİ’MİZİ BUDO VE BİRÇOK FARKLI HİZMETLE BULUŞTURACAĞIZ

Biz her zaman yapmış olduğumuz hizmetle ön planda olmayı tercih ettiğimizden dolayı CHP Örgüt Başkanının açıklamalarına cevabımızı da bu şekilde vermiş olduk. Bizler Silivri aşığı olarak dün olduğu gibi bugün ve yarın da Silivri’mize hizmet etmeye devam edeceğiz. Sadece raylı sistemle değil, Silivri’mizi BUDO deniz otobüsü seferleri ve ulaşımla ilgili daha birçok farklı hizmetle buluşturacağız.

BİNALİ BAŞKAN'LA DEV HİZMETLER GELECEK

Bu Pazar gerçekleşecek olan İBB Başkanlığı seçimini önce Allah’ın izni ve sonra da sizlerin desteğiyle Binali Yıldırım Başkanımızın kazanması, İstanbul’un batıya açılan kapısı Silivri’mize Alipaşa Millet Bahçesi, Jeotermal tesis gibi birçok dev projeyi de beraberinde getirecektir.” dedi.

Editör: TE Bilişim