7 Haziran 2015 Pazar günü yapılan genel seçiler sonucunda milletvekili seçilen Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri Ali Şeker, Eren Erdem ve Zeynel Emre, Silivri ilçe örgütüne nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve partililerle bir araya gelen milletvekilleri, öncelikle seçimler sırasında göstermiş oldukları fedakarca çalışmalardan dolayı Göçengil ve partililere teşekkür etti.

İlk sözü uzun yıllar Büyükçekmece’de CHP ilçe başkanlığı yapan İstanbul Milletvekili Ali Şeker aldı. Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi durumu değerlendiren Şeker, önümüzdeki günlerde AKP’nin vermiş olduğu tahribatın toparlanma sürecine girileceğini söyledi.


AKP İLE KESİNLİKLE KOALİSYON YAPILMAYACAK

Daha sonra konuşan Eren Erdem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonla konuştuğunu belirterek, çok zorunlu kalınmadığı sürece kesinlikle AKP ile bir koalisyon yapılmayacağını söyledi.  AKP dışındaki üç parti arasında bir formül üretme çalışmalarının yapıldığını vurgulayan İstanbul Erdem, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk soruşturmalarının tekrar açılacağını, gezi sürecinde hayatını kaybedenlerin katilleri ile ilgili soruşturmaların tekrar açılacağını ve AKP tarafından torba yasaları kapsamında çıkartılan yasaların birer birer iptal edileceğini söyledi.

Son olarak söz alan CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre de, parti içi demokrasiyi işleten bir parti olduklarını belirterek son siyasi tablonun genel bir değerlendirmesini yaptı.






Editör: TE Bilişim