Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, 1 Kasım 2015 seçimleri öncesi son tanıtım toplantısını Varyemez’in kahvesi olarak bilinen mekanda gerçekleştirdi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Taşkan Uysal ve partililerle birlikte kalabalık bir vatandaş topluluğuyla bir araya gelen CHP’liler, Türkiye’nin AK Parti tarafından oluşturulan faşizm ortamından kurtulması gerektiğine vurgu yaptı.

Toplantıda ilk olarak CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil söz aldı. Türkiye’nin içerisinde bulunduğu vahim durumu özetleyen Göçengil, CHP kadrolarının daha demokratik bire yönetim vaat ettiğini söyledi.


TÜRKİYE UÇURUMA GİDİYOR

Daha sonra söz alan milletvekili adayı Taşkan Uysal, AK Parti iktidarının ülke üzerinde oluşturduğu faşizm ve baskı ortamının temel hak ve özgürlüklerin sonunu getirdiğini söyledi. Türkiye’nin gerek ekonomik gerekse hukuksal yönden tamamen çökme tehlikesi altında olduğuna örnekler veren Uysal, 1 Kasım seçimlerinin ülkenin kaderi açısından bir kırılma noktası olduğuna dikkat çekti.


CHP’YE OY VERİN

Son olarak mikrofonu alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 13 yıldır Türkiye’yi yöneten AK Parti iktidarının ülkeyi nasıl adım adım faşizme götürdüğünü örneklerle anlattı. AK Parti’nin adım adım planlı olarak Türk çiftçisini üretemez hale getirdiğini, demokrasi ve hukuku yok ettiğini, insanların fakirleştirerek muhtaç hale getirdiğini belirten Işıklar, CHP politikalarının önce insan anlayışı ile çalışacaklarına dikkat çekerek 1 Kasım seçimlerinde CHP için oy istedi.






















Editör: TE Bilişim