Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Cumhur İttifakı'nın Silivri belediye başkan adayı olarak MHP'li Volkan Yılmaz'ın açıklanmasının ardından AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı'na ait sosyal medya sayfasından yazılı bir açıklama yapıldı.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nın konuyla ilgili kamuoyunun bilgisine sunduğu açıklama şu şekilde:

"Teşkilat mensuplarımız ile birlikte AK Parti İstanbul İl Başkanlığımızın organize ettiği Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleşen AK Parti İstanbul İl ve İlçe Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısına katıldık. 
Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ve açıklaması ile, İBB Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım ve Silivri Belediye Başkan Adayımız, Cumhur İttifakı adayı olarak Sayın Volkan Yılmaz olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere emanet ederek Silivri adayı olarak görevlendirdiği Belediye Başkan Adayımızın adaylığını tebrik ediyor, Cenab-ı Allah'tan Silivri'ye hizmet etme yolunda birlikte yürüyeceğimiz bu kutlu yolculuktan zaferle çıkmamızı nasip etmesini diliyoruz.
"

Editör: TE Bilişim