Bugün 86. kez merhaba diyorum size Seyit Bey,

86. açık mektubumuzla bir kere daha birlikteyiz.

CHP Genel Merkezi tarafından üçüncü dönemde aday gösterilmeyeceğinin farkında olan Özcan Işıklar, gerek Kemal Kılıçdaroğlu gerekse sizlere baskı yapabilmek için formül üzerine formül arayışına girdi.

Şimdi de biliyorsunuz bir takiyye kampanyasına başladı

Bu takiyye kampanyasının adı “tarım arazileri”…

Size geçen mektubumda da anlatmıştım.

Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Merkezi ile arası pek iyi olmayan poker suratlı Özcan Işıklar, gerek Kılıçdaroğlu'na, gerekse sizlere baskı yapabilmek için tarım unsuru üzerinden bir PR çalışması yapmaya başladı.

Silivri'deki birçok tarım arazisine imar vererek ultra lüks konutlar dikilmesine yol açan poker suratlı Özcan Işıklar, nasılsa karşı partili diyerek KİPTAŞ konutlarını bahane etmek suretiyle kendisin ön plana çıkartacak şekilde bir PR kampanyası başlattı.

Bir haftadan bu yana Silivri çarşı meydanında ve ilçenin değişik yerlerinde “tarım arazilerine inşaat istemiyoruz” (!) gerekçesiyle imza toplanıyor.

Seyit Bey,

Hani şeytan ayrıntıda gizlidir derler ya…

Şimdi Silivri’de yıllardan bu yana yerel basında köşe yazıları yazan bir ağabeyimiz var.

Adı Lütfü Ertrürk

Dünkü yazısında; kurnazlar kurnazı Özcan Işıklar’ın, “tarım arazilerini koruyalım” (!) gerekçesi ile halktan toplayacağı imzaları; birkaç ay sonra “Silivri halkı beni belediye başkanı olarak görmek istiyor” şeklinde revize ederek CHP Genel Merkezi’ne karşı kullanmaya kalkacağını iddia etti.

Ben buradan sizi şimdiden uyarmak istiyorum…

Genel Merkez tarafından üçüncü dönemde aday gösterilmeyeceğinin farkında olan Özcan Işıklar, gerek Kemal Kılıçdaroğlu'na, gerekse sizlere baskı yapabilmek için formül üzerine formül arayışına girdi.

Kendisine karşı aman dikkatli olun…

Benden uyarması…

Haftaya 87. açık mektubumuza görüşmek üzere…