Silivri Mimarsinan Spor Kulübü Başkanı Şirin Aksu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silivri Belediyesi’nin kapısına giderek  bir basın açıklaması yaptı.

Aksu, Özcan Işıklar’ın 2014 yerel seçimlerinden önce hep birlikte temelini attıkları Mimarsinan Çok Amaçlı Salonu’nun spor amaçlı kullanılacağı ve yönetiminin de kendilerine verileceğini sözünü verdiğini, hemen arkasından da belediye yetkililerinin anahtarı kendisine teslim ettiklerini, ancak seçim biter bitmez tesisin kilidinin değiştirildiğini ve yönetimin özel bir şahsa verildiğini söyledi.

Şirin Aksu, “...Özcan Işıklar bize yalan söyledi. Seçimden önce başka konuştu seçimden sonra başka konuştu. Seçimden sonra bizi satışa getirdi...” şeklinde bir cümle kullandı.
 

Sevgili Silivrililer,

Özcan Işıklar’ın seçimden sonra adam sattığını sadece Şirin Aksu’dan duymadım.

Gerek CHP’nin içinden gerekse Silivri’nin değişik yerlerinden birçok insan Işıklar’ın seçimler bittikten sonra verdiği sözleri tutmadığını, randevu bile vermediğini, dahası bir şekilde kendilerine ulaşıldığı zaman da konuşmaktan kaçınarak hemen kelime oyunları yapmaya başladığını anlatıyor.

Verdiği sözleri tutmamak ve seçimden sonra adam satmak; ne yazık ki Özcan Işıklar’ın en önde gelen özelliği haline geldi.


Şimdi Mimarsinan Spor Kulübü Başkanı Şirin Aksu’nun, Silivri Belediyesi önünde yapmış olduğu açıklamadan sonra yaşananlara dönelim.

Özcan Işıklar, şeytani bir zekaya sahip. Ancak bu şeytani zekayı Silivri’nin faydaları doğrultusunda değil kendi kişisel siyasi menfaatleri doğrultusunda kullanıyor.

Bu tartışmanın yıpratıcı etkisinden kurtulmak isteyen Işıklar, Aksu’ya karşı cevabi açıklamayı Bora Balcıoğlu’na yaptırarak; Balcıoğlu’nu polemiğin içerisine çekmek ve kendisine siper etmek istiyor.

Işıklar’ın bizzat hazırlayarak Balcıoğlu’nun eline verdiği açıklamada, “spor kulüpleri kişisel menfaat sağlama yeri değildir” şeklinde bir cümle yer alıyor.

Evet, çok doğru; spor kulüpleri kişisel menfaat sağlama yeri değildir.

Ancak bu cümleyi seçimden önce de söyleyecektiniz...

Dürüst siyaset bunu gerektirir?

Nerede kaldı dürüst siyaset?

Nerede?..
 

Sevgili Okuyucularım,

Neresinden bakarsak bakalım; Özcan Işıklar’ın seçimden sonra adam satmayı alışkanlık haline getirdiği gerçeğiyle karşılaşıyoruz.

Bakın işte bu tür şeyler zeytinyağı gibi su yüzüne çıkıyor.

Hiçbir şey saklı kalmıyor...

Aynı atalarımızın dediği gibi; yalancının mumu ancak yatsıya kadar yanıyor...